سلام من به سایت داشتم پربازدید و عالی متاسافانه سایت خودم و اونی که ازش هاست گرفتم دو سه روزه ساسپند شده حالا من موندمو فقط یک فول بک آپ که در سی پنل گرفته شده . آیا میتونم کاری بکنم؟ میتونم روی هاست دیگه بالا بیارم؟ میشه کمکم کنید؟
سلام من به سایت داشتم پربازدید و عالی متاسافانه سایت خودم و اونی که ازش هاست گرفتم دو سه روزه ساسپند شده حالا من موندمو فقط یک فول بک آپ که در سی پنل گرفته شده . آیا میتونم کاری بکنم؟ میتونم روی هاست دیگه بالا بیارم؟ میشه کمکم کنید؟
سلام عزیز احتمالا کسی که ازش هاست گرفتید رسیلر داشته و رسیلر ایشون بسته شده که سایت شما هم بسته شده
ایمیل بدید بهشون و پیگیری کنید
اگه فول بک آپ دارید می تونید یه هاست سی پنل دیگه بگیرید و بدید به مدیر سرور براتون ریستور کنن
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
البته با آی پی هم میشه فهمید سرویس دهنده اصلی کی هست و با هاشون مکاتبه کنید و هزینه رو به آنها پرداخت کنید هاست رو براتون باز کنن.
ریسلرها معمولا نباید به سایت های پربازدید سرویس بدهند و احتمالا به این دلیل سرویس ایشون بسته شده.
فول بک آپ رو یه سی پنل اکسترکت کنید ، تمام فایل ها و دیتابیس میاد
بعد به صورت دستی دیتابیس ها ، فایل ها جدا کنید و انتقال بدین
بله میتونید بک اپ رو بدین کس دیگه ای ریستور کنه
توی سرورش و مشکلی هم نداره و بدون هیچ مشکلی سایت ها بالا میان
آقا من انتقال دادم ولی الان یه مشکل بزرگ دارم وارد مدیریت که میخوام بشم یوزر و پس را میزنم ولی عکس کد امنیتی نمیاد به چند نفر دیگه هم دادم تست کردن نیومد باید چیکار کنم؟
روی سرور احتمالا gd نصب نیست
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)