-
August 1st, 2015, 11:10
عضو انجمن
درخواست فوری کمک در مورد مشکل عجیب تغییر قیمت کالا توسط کاربر فروشگاه فریر
سلام و درود
اولین باره با چنین مشکلی مواجه شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون بسیار حساس و فوری هست
فروشگاه ساز فریر نسخه 1.58
تعدادی محصول برای فروشگاه تعریف شده که قیمت مشخصی دارن بطور مثال آیتم نصب و راه اندازی چت روم 200000 ریال
کاربری مراجعه کرده و همین آیتم رو انتخاب و پرداخت کرده اما مبلغی که درگاه بانکی نشون میده مبلغ 10000 ریاله و با پیگیری و درخواست از بانک رسید اینترنتی حساب رو ارائه دادن و مشخص شد کاربر رقم رو دستکاری کرده حالا با اسکریپت یا دستکاری سورس کدهای مرورگر یا هر روشی موفق شده قیمتی که سایت به درگاه اعلام میکنه رو تغییر بده و باید جلوی این ترفند گرفته بشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
ویرایش توسط ali0000 : August 1st, 2015 در ساعت 11:26
-
-
August 1st, 2015 11:10
# ADS
-
August 1st, 2015, 11:25
عضو انجمن
پاسخ : درخواست فوری کمک در مورد مشکل عجیب تغییر قیمت کالا توسط کاربر فروشگاه فریر
سلام.
از چه نسخهای استفاده میکنید؟ به آخرین نسخه بروزرسانی کردید؟
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2015, 11:27
عضو انجمن
پاسخ : درخواست فوری کمک در مورد مشکل عجیب تغییر قیمت کالا توسط کاربر فروشگاه فریر
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
از چه نسخهای استفاده میکنید؟ به آخرین نسخه بروزرسانی کردید؟
درود ، بله بروزرسانی شده و عموماً محدودیت هایی بر حسب عادت بروی فولدرهای مدیریت و ... اعمال میکنم و از سطح دسترسی فولدرها و فایلها هم اطمینان دارم امیدوارم باگ جدید نباشه که با این حساب خیلی ها دچار مشکل میشن و باید جلوش گرفته بشه
-
-
August 1st, 2015, 11:32
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
ali0000
درود ، بله بروزرسانی شده و عموماً محدودیت هایی بر حسب عادت بروی فولدرهای مدیریت و ... اعمال میکنم و از سطح دسترسی فولدرها و فایلها هم اطمینان دارم امیدوارم باگ جدید نباشه که با این حساب خیلی ها دچار مشکل میشن و باید جلوش گرفته بشه
لطف بفرمایید سایتی که دچار مشکل شده رو به صورت خصوصی ارسال کنید بررسی کنم.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2015, 12:01
برای بنده نیز ارسال بفرمایید
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2015, 12:02
عضو انجمن
سپاس از لطف شما یکی از عزیزان در حال نصب آخرین نسخه هست در صورتی مورد حل نشد آدرس سایت از طریق پیام خصوصی ارسال میشه
-
-
August 1st, 2015, 18:37
این داستان از حداقل 1 سال پیش در این اسکریپت هست و یوزر میتونه با تغییر مبلغ ارسالی در میان راه به گیت وی پرداخت و دستکاری در توابع مبلغ نهایی رو خودش تعیین کنه.
-
تعداد تشکر ها از r3z4 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2015, 18:54
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
r3z4
این داستان از حداقل 1 سال پیش در این اسکریپت هست و یوزر میتونه با تغییر مبلغ ارسالی در میان راه به گیت وی پرداخت و دستکاری در توابع مبلغ نهایی رو خودش تعیین کنه.
خب راهکاریا راه حلی ندارید برای این موضوع ؟ من در نهایت ناچار شدم سفارش اون کاربر رو حذف کنم و مبلغی که ناچیز بود و با ترفند واریز کرده بود رو بعنوان جریمه تقلب برگشت نزنم کلی هم تهدید کرد اما مسئله مهم بر طرف کردن این مشکل و اطلاع رسانی به سایر استفاده کنندگانه...
-
-
August 1st, 2015, 21:52
عضو انجمن
درود برای بنده نیز ارسال کنید
-
تعداد تشکر ها از MOJTABA005 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2015, 22:11
عضو انجمن
دوست عزیز به احتمال زیاد فایل ماژول درگاه ولسطه ایراد دارد .
و حدس میزنم از چه درگاهی استفاده می کنید .
لطفا فایل ارسال به بانک پ خ کنید تا ویرایش کنم و این جا قرار بدم .
البته اگر وقت کنم 😞
- - - Updated - - -
دوست عزیز به احتمال زیاد فایل ماژول درگاه ولسطه ایراد دارد .
و حدس میزنم از چه درگاهی استفاده می کنید .
لطفا فایل ارسال به بانک پ خ کنید تا ویرایش کنم و این جا قرار بدم .
البته اگر وقت کنم
-
تعداد تشکر ها از yeganehha به دلیل پست مفید