طراحی سایت به همراه کدنویسی رایگان برای مدت محدود|psfa
این آفر تا تاریخ 12 بهمن غیر فعال است.
عرض سلام خدمت تمام دوستان و همکاران گرامی
به دلیل جمع آوری نمونه کار برای کدنویسی برای مدتی کدنویسی سایت به زبان html/css رو رایگان انجام میدم(در صورت سفارش طراحی)
برای تبدیل به whmcs هم خودم با دوستان هماهنگ میکنم تا در ازای هزینه ای اندک کار تبدیل رو انجام بدن کسایی که برای سیستم های دیگه میخوان مثل وردپرس ، جوملا ، whmcs و ... .
ویرایش توسط psfa : January 25th, 2015 در ساعت 15:37
پاسخ : طراحی سایت به همراه کدنویسی رایگان برای مدت محدود|psfa
نوشته اصلی توسط liela
سلام ططاحی وبلاگ هم کیکنید؟
درکل متوجه نشدم ولی من دنبال یک طراح وب لاگ یا وب سایت هستم Sh.liela@yahoo.com
سلام بله برای وبلاگ هم طراحی انجام خواهد شد
در صورتی که سفارش طراحی psd بدین قالب رو رایگان براتون کد میکنم نه این که قالب رایگان اختصاصی زده بشه
در صورتی که سفارش دارین پ.خ بدین لطفا
ممنون
خوب در کل من متوجه نشدم که چجوریه الا ن من یک قالب وبلا گ میخوام تقریبا با امکانات بیتوته و وبلاگمم هم از روزبلاگ هستش
هزینه اش چه قدر میشه و چه باید بکنم؟
نوشته اصلی توسط liela
خوب در کل من متوجه نشدم که چجوریه الا ن من یک قالب وبلا گ میخوام تقریبا با امکانات بیتوته و وبلاگمم هم از روزبلاگ هستش
هزینه اش چه قدر میشه و چه باید بکنم؟
فقط 250 هزار تومان هزینه ی طراحی گرافیک میشه
و به صورت رایگان کد خواهد شد
در صورتی که بودجتون کمی فاصله داره مشکلی نداره پ.خ بدین صحبت میکنیم
طراحاتون واقعا زیباست ، جناب قالب سایت ما رو ببنید ، لایسنس داره قالب بصورت انگلیسی هست که فارسی سازی کردیم ولی کمی مشکلات داره برای رفع چقد هزینه میگیرید منظور از مشکلات بفرض فونت معمولی هست میخوام بجاش یکان یه فونت زیباتر و شیک تر باشه ، اینم عرض کنم که قالب باید روی سایت ویرایش بشه هرچایی بخواید ببرید از کار میوفته و قالب محو میشه
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام : Lasterloc تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
نوشته اصلی توسط samenbaner.ir
خیره به نمونه کار های فوق العادتون !
لطف داری استاد
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط meysam021
طراحاتون واقعا زیباست ، جناب قالب سایت ما رو ببنید ، لایسنس داره قالب بصورت انگلیسی هست که فارسی سازی کردیم ولی کمی مشکلات داره برای رفع چقد هزینه میگیرید منظور از مشکلات بفرض فونت معمولی هست میخوام بجاش یکان یه فونت زیباتر و شیک تر باشه ، اینم عرض کنم که قالب باید روی سایت ویرایش بشه هرچایی بخواید ببرید از کار میوفته و قالب محو میشه
سلام ممنون از شما
لطف دارین
فونتتون که yekan هست اما بهینه نیست فونت menu
همین سایت امضاتون رو فرمایش کردین دیگه؟