-
March 17th, 2011, 21:05
عضو انجمن
دیتابیس توی فول بک آپ نیست!
سلام دوستان
یک فول بک آپ دایرکت ادمین دارم که میخوام به سی پنل منتقلش کنم ولی هرچی میگردم دیتابیسی توی این بک آپ پیدا نمیکنم!
کسی مسیر دقیق ذخیره شدن دیتابیس در فول بک آپ رو میدونه؟
تا جایی که یادم میاد توی پوشه ی domain بعد از کلیک روی دامنه ی موردنظر یک پوشه بود به نام mysql یا یه همچین چیزی، ولی الان نیست!
خیلی عجیبه واقعا!
-
-
March 17th, 2011 21:05
# ADS
-
March 22nd, 2011, 16:43
عضو انجمن
پاسخ : دیتابیس توی فول بک آپ نیست!
اگر فایل بک آپ رو اکسترکت کنید در روت همون پوشه ای که ایجاد می شه هست با پسوند های sql
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
March 22nd, 2011, 16:56
عضو انجمن
پاسخ : دیتابیس توی فول بک آپ نیست!
نوشته اصلی توسط
CANOR
سلام دوستان
یک فول بک آپ دایرکت ادمین دارم که میخوام به سی پنل منتقلش کنم ولی هرچی میگردم دیتابیسی توی این بک آپ پیدا نمیکنم!
کسی مسیر دقیق ذخیره شدن دیتابیس در فول بک آپ رو میدونه؟
تا جایی که یادم میاد توی پوشه ی domain بعد از کلیک روی دامنه ی موردنظر یک پوشه بود به نام mysql یا یه همچین چیزی، ولی الان نیست!
خیلی عجیبه واقعا!
توی انجمن اگر یک سرچ کنید می بینید که بعضی از دوستان با این مشکل روبرو شدن و این مشکل مال سیستم بک آپ گیری دایرکت ادمین بوده و برای همین فول بک آپ اصلا دیتابیس نداشته!
برای همین توصیه می کنم اگر هنوز به هاست قبلی دسترسی دارید سریعا از دیتابیس ها به صورت مجزا بک آپ بگیرید که اگر فول بک آپ شما دیتابیس نداشت فاتحه سایتتون خونده نشه
موفق باشید
ویرایش توسط aghdaee : March 22nd, 2011 در ساعت 17:02
-