آموزش نصب Kloxo-MR | نسخه جدید کلوکسو | رفع باگ امنیتی بسیار خطرناک در کلوکسو
سلام
آیا تا به حال میدونستید لوکسو حاوی یک باگ بسیار خطر ناک امنیتی است که هکر میتواند به سادگی هرچه تمام پسورد کاربر ادمین کلوکسوی شما را استخراج کند ؟
توجه داشته باشید این باگ از اول هم درکلوکسو بود و برخی ازش خبر داشتن اما جدیدا دیدم خیلی ها دارن از این باگ استفاده میکنن و گویا مورد پابلی شده کجا ، چجوری ، چرا من نمیدونم فقط دیدم خیلی ها دارن ازش حرف میزنن و حتی استفاده میکنن
خوب بریم سر پیشنهاد ما برای رفع این باگ ، متاسفانه کلوکسو رایگان است و نه آپدیت دارد و نه رفع باگ پس راه حلی برای رفع این مشکل وجود ندارد
تنها راه استفاده از نسخه کاستومایز شده Kloxo-MR است که این باگ به صورت اتفاقی در این نسخه رفع شده .
لازم به ذکر است که این نسخه را میتوانید بر روی سنت او اس 6 هم نصب کنید (کلوکسو اصلی با نسخه 6 سازگار نیست)
از موارد قابل ذکر دیگر اینه که خیلی خوب دارن رو این نسخه کار میکنن و احتمالا چیز خوبی باید از کار در بیاد مثل کلوکسو اصلی نیست که اصلا آپدیت نداشته باشه
آموزش نصب Kloxo-MR توسط ایران وب برای اولین بار در انجمن و فک میکنم کلا در جامع فارسی زبان
استفاده از این آموزش با ذکر منبع انسانی است : منبع
منبع اصلی این آموزش و پشتیانی این کنترل پنل : منبع
پاسخ : آموزش نصب Kloxo-MR | نسخه جدید کلوکسو | رفع باگ امنیتی بسیار خطرناک در کلوکسو
نوشته اصلی توسط tizparvaz
سلام
آیا تا به حال میدونستید لوکسو حاوی یک باگ بسیار خطر ناک امنیتی است که هکر میتواند به سادگی هرچه تمام پسورد کاربر ادمین کلوکسوی شما را استخراج کند ؟
توجه داشته باشید این باگ از اول هم درکلوکسو بود و برخی ازش خبر داشتن
با سلام
دقیقا اونهایی که از این باگ خبر داشتن کیا بودن ؟
در ضمن هنوز هم این باگ امنیتی در kloxo موجود می باشد. و این باگی که اخیرا منتشر شده اونی نیست که میگفتم. Kloxo installations compromised - Hosting Software and Control Panels - Web Hosting Talk
اون باگی که بهتون گفتم هنوز وجود دارد ولی تا به حال روی kloxo-mr تست نکردم . ممنون میشم آی پی سرور را بدهید تا در این نسخه هم چک کنم.
با تشکر
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First