من می خوام هاست سایتم رو تغییر بدم و باید فایلها رو جابجا کنم.
برای این کار باید dns های دامین رو توی هم تغییر بدم و این کار ممکنه باعث بشه که سایت چند ساعت از دسترس خارج بشه.
چطور می تونم هاست رو تغییر بدم بدون اینکه سایت متوقف بشه؟
من می خوام هاست سایتم رو تغییر بدم و باید فایلها رو جابجا کنم.
برای این کار باید dns های دامین رو توی هم تغییر بدم و این کار ممکنه باعث بشه که سایت چند ساعت از دسترس خارج بشه.
چطور می تونم هاست رو تغییر بدم بدون اینکه سایت متوقف بشه؟
اگر هر دو سرور وصل باشند این اتفاق نمیوفته بعد از 1 ساعت کاربرای جدید به سرور جدید و اونایی که قبلا اومده بودن کمی بیشتر ولی واسشون سایت قطع نمیشه
بله همانطور که گفتند شما ابتدا سایت رو به سرور دیگر انتقال دهید بطوری که سایت روی هر دو هاست باشه. بعد ns ها را که تغییر بدهید بدون قطعی منتقل می شود. فقط اگر افرادی که در سرور قبلی سایت را می بینند چیزی اضافه کنند در سرور جدید آپدیت نمی شود.
هر دو سرور وصل هستن و تا زمانی که مطمئن باشم انتقال به خوبی انجام شده سرور اول رو غیر فعال نمی کنم.
لطفا بگید چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
سایتتون چیه ؟ بخش عضویت رو غیر فعال کنید بعد انتقال بدید و بعد هم ان اس عوض کنید
اگر ان اس عوض کنم سایت حدود 2-3 ساعت غیرفعال می شه.بعد انتقال بدید و بعد هم ان اس عوض کنید
نمی شه کاری کرد که همزمان 2 تا هاست با هم به دامین متصل بشن؟ لطفا کمی توضیح بدید.
چطور می شه ns جدید و ns قدیم تعریف کرد؟سایت غیر فعال نمیشه، یا میره رو ns قبلی یا جدید! به هر حال بالا میاد.
شما همون ان اس جدید بزارید قدیمی ها میرن رو سرور قدیم جدید ها میان رو سرور جدید بعد از 5 6 ساعت سرور قدیم ببندین
چرا توی دامین ها می شه 4 تا ان اس تعیین کرد؟
ان اس های قدیم رو توی کادرهای 3 و 4 بذارم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)