10 گیگ هاست سالانه یعنی چه؟
اگه 50 گیگ مصرف بشه و 50 گیگ باقی مونده باشه ؟
اگه بعد از دوماه 10 گیگ مصرف بشه باید چکار کرد؟
10 گیگ هاست سالانه یعنی چه؟
اگه 50 گیگ مصرف بشه و 50 گیگ باقی مونده باشه ؟
اگه بعد از دوماه 10 گیگ مصرف بشه باید چکار کرد؟
منظور این هست که شما 10 گیگ در یکسال حجم اکانت میزبانیتون هست
این که خیلی ساده هست
هضم نمیشه
من 10 گیگ هاست میگیرم، یه فایل رو اپلود میکنم بعد از یک سال از بین میره ؟؟؟
اگر مصرف بشه ، قابل ارتقاست!
افتخارما، رضایت مشتری است!
ظاهرا مشکل از من است درست سوال نمیکنم
من 10 گیگ هاست میخرم، تمام فایلها رو آپلود میکنم میشه 9 گیگ، 1 گیگ دیگه دارم
دیگه هیچ فایلی قرار نیست آپلود کنم و همین 9 گیگ کافیه
1- ایا برای حذف نشدن فایلها باید سالانه مبلغی پرداخت کنم؟؟
2- بعد از یک سال، اون یک گیگ باطل میشه؟؟
بله دوست عزیز فایل های شما (9 گیگه) به مدت 365 روز قابل دریافت هستند اگر دوباره هزینه سرویس خود را پرداخت کنید برای 365 روز دیگر باقی می ماند و هم چنین اگر یک سال هم گذشت دوباره باید هزینه یک سال دیگر را پرداخت کنید تا فایل هایتان را برایتان نگه دارند
بله دیگه
سالانه یعنی همین . هر 1 سال باید یه مبلغی رو به سرویس دهنده تون بدید بابت هاست.
مثل بیمه ماشین شما باید برای نگه داری فایل ها یتان هزینه ای را سالیانه پرداخت کنید اگه پرداخت کردید فایل هاتون سرجاش است اگه نکردید فایل ها تو را پاک می کنند.
و شما حداکثرش می تونید 10 گیگ فایل را در ان نگه داری کنید بیشتر از اون دیگه جا نداره
و این 10 گیگ شما تا زمانی که پول بدین قابل استفاده است
البته بحث پهنای باند هم است که خودتون با کار کردن در این زمینه متوجه این موضوعات پیش پا افتاده میشین
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
عزیز به شما 10 گیگ میدهند و تا زمانی که هزینه را پرداخت کنید این 10 گیگ جای خود باقی می ماند و چیزی باطل یا کم نمیشود
ممنون از تمام دوستان
به نظرتون برای سایت دانلود بهتره چند گیگ هاست بگیرم؟
وارز بگیرم مشکلی نداره؟؟
و اینکه لازمه حتما هاست برای اپلود فایلها بگیرم؟؟
دوست عزیز اگه می خواهید سایت دانلود بزنید به نظر من فعلا با همین 10 گیگ کار کنید و سپس به سرور مجازی و... ارتقا دهید
وارز بگیرید بهتر است هاست های وارز به این معنی هستند که از نظر قوانین کپی رایت مشکلی ندارند
مثلا اگه شما تو اون سایتی که می خواهی بزنی یه برنامه بذاری که لایسنس داشته باشه و شما کرکش رو هم بذاری نمی تونن بهت گیر بدن یا ازت شکایت کنن
بله اگه سایت می خواهی حتما یه هاست خوب بگیر سایت های اشتراک فایل و یا اپلود سنتر ها به درد اپلود حجم بالا نمی خوردند و خوبه که لینک دانلود های سایتت مستقیم باشه مثل میهن دانلود یا پی سی دانلود یا وطن دانلود و....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)