سلام سایتهای دانلودی برای آپلود فایلهاشون چطوری عمل میکنند ؟ آیا از ریموت آپلود استفاده میکنند؟چطوری میشه یک فایل را از سایتی دیگر ریموت آپلود کرد و محتوای داخل پوشه زیپ و پسورد آن را تغییر داد؟
che serveri monasebe?
lotfan tozihe kamel bedin?
سلام سایتهای دانلودی برای آپلود فایلهاشون چطوری عمل میکنند ؟ آیا از ریموت آپلود استفاده میکنند؟چطوری میشه یک فایل را از سایتی دیگر ریموت آپلود کرد و محتوای داخل پوشه زیپ و پسورد آن را تغییر داد؟
che serveri monasebe?
lotfan tozihe kamel bedin?
معمولا از سرور ویندوز استفاده میکنند که همانند یک رایانه با سرعت اینترنت بسیار بالا عمل میکنه ( سرعت بستگی به پورت سرور داره و در وی پی اس ها چیزی بین 1 تا 5 مگابایت بر ثانیه هستش و در سرور های اختصاصی از 10 تا 120 مگابایت بصورت معمول ). روی سرور همه ی برنامه های مورد نیاز رو میتوان نصب کرد و به ویرایش و آپلود فایل های مختلف پرداخت و یا اون ها رو اونها در خود سرور برای دانلود قرار داد.
البته از ریموت آپلود هم بصورت یک اسکریپت روی هاست های مختلف میشه استفاده کرد ولی ویرایش های زیادی در ساختار فایل ها نمیشه انجام داد و برای باز کردن فایل های rar یا zip با پسورد به امکانات بیشتری نیاز خواهید داشت که برای هر فایل باید وقت بیشتری نسبت به سرور ویندوز بزارین
عنوان به این طولانی ندیده بودم
میخواستم یه تنوعی باشه
حالا با تشکر از پاسخ سریعتون میخواستم ببینم سایتهایی مثل میهن دانلود و دانلودها از همین سرور مجازی استفاده میکنند؟ راستش من میخواستم یه سایت دانلود نرم افزار مثل همین دو تا راه اندازی کنم میخواستم راهنماییم کنید وبگید چه سروری مناسبه -من الان از یه هاست کم کیفیت و مدیریت محتوای ورد پرس استفاده میکنم میتونم تمام مطالبم رو به سرور جدید منتقل کنم؟
یه سوال تکراری دیگه :با استفاده از چه روشی میتونیم فایلهای زیپ آپلود شده در هاستمون رو ویراش کنیم وتغییر رمز بدیم مثلا یه فایل رو از میهن دانلود ریموت کردیم تو هاستمون و میخوایم تغییر پسورد بدیم و بعضی از فایلهای داخل زیپ رو حذف اضافه یا ویرایش کنیم ؟ توضیح کامل بدین لطفا چون من یه کم مبتدیم
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
میخواستم یه تنوعی باشه
حالا با تشکر از پاسخ سریعتون میخواستم ببینم سایتهایی مثل میهن دانلود و دانلودها از همین سرور مجازی استفاده میکنند؟ راستش من میخواستم یه سایت دانلود نرم افزار مثل همین دو تا راه اندازی کنم میخواستم راهنماییم کنید وبگید چه سروری مناسبه -من الان از یه هاست کم کیفیت و مدیریت محتوای ورد پرس استفاده میکنم میتونم تمام مطالبم رو به سرور جدید منتقل کنم؟
یه سوال تکراری دیگه :با استفاده از چه روشی میتونیم فایلهای زیپ آپلود شده در هاستمون رو ویراش کنیم وتغییر رمز بدیم مثلا یه فایل رو از میهن دانلود ریموت کردیم تو هاستمون و میخوایم تغییر پسورد بدیم و بعضی از فایلهای داخل زیپ رو حذف اضافه یا ویرایش کنیم ؟ توضیح کامل بدین لطفا چون من یه کم مبتدیم
شما سرور مجازی یا هارد بیشتر تهیه کنید .. و iis نصب کنید و با بهترین کیفیت و کمترین قیمت .. سایت خود را بیارید بالا
Telegram: mehdi_niromandan
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)