سلام خدمت همه دوستان
میخواستم سوال بپرسم
کدوم یکی از این دو میزبان را جهت خرید پیشنهاد می دید
میزبان فا یا هاست دی ال کدوم بهتر هست
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم سوال بپرسم
کدوم یکی از این دو میزبان را جهت خرید پیشنهاد می دید
میزبان فا یا هاست دی ال کدوم بهتر هست
فکر نکنم توی این فروم در خصوص نظرسنجی بی سرویس دهنده ها به نتیجه برسید
به نظر بنده فقط نظر شخصی هستش هاست دی ال که سال ها پیش دامنه خودش رو واگذار کرد و این هاست دی ال فعلی همان هاست دی ال معروف دهه هشتاد نیستش!
در مورد میزبان فا هم تا جایی که اطلاع دارم چندتا از مشتریان ما از این هاستینگ به ما نقل مکان کردند اما جز هاستینگ های معتبر هستند
مشکل انتقالشون هم این بود که قالب های وردپرس درست روی سرورهاشون ران نمیشد!
فقط نظر شخصی بودش ...
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
ویرایش توسط m2n : December 12th, 2018 در ساعت 21:18
اگه میخواین از شرکتی که پشتیبان نفهم و بی ادب داشته باشه سرویس بگیرین که فقط هنوز اسمش مشتری جذب میکنه واسش نه کیفیت سابق هاست دل ال خوبه بگیرید.
دلیل این حرف چند بار تیکت زدم سریع ج دادن
دوستان قبلا چنین تاپیک هایی نظر میدادن ولی الان نه
- - - Updated - - -
و دلیل این که این دوتا انتخاب کردم بهترن گویا
چون تجربه کار کزدن با میزبان هایی داشتم بهش قالب سفارش دادیم در کنار هاست طرف قالبا داده بود کسی دیگه طراحی کرده بود 200 به ما داد450 طراح قالبم شاکی شده بود
یا میزبان هایی که منایع فیک میدن و نمایندگی هستن و اسم رسم هم یه مدت خوبن بعد داغون
متاسفانه میزبان های خوب هم با همین ها بد نام شدن و مجبوریم بریم سراع جاهایی که استیبل بوده وضعیتشون و یه ماه حوب نیستن یه ماه بعد
ویرایش توسط reza177 : December 12th, 2018 در ساعت 23:25
شک نکنید هاست دی ال کیفیت بهتری داره !(3 سال ازشون هاست دارم و واقعا میتونم بگم از تمامی لحاظ عالی)
در مورد اینکه گفتید پشتیبان بی ادب ، دو نفر پشتیبانی رو انجام میدن و یکیشون به صورت فینیگلیش پاسخ میدن
هر چند شاید کلاس کاری هاستینگ رو نداشته باشن ولی حقیقتا بنده هر وقت مشکلی داشتم خیلی سریع مشکل رو حل کردند !
پشتیبانی که صرفا کلاس کاری داشته باشه و ادب خالی بدرد نمیخوره به نظر بنده
کار راه انداز بودن خیلی بهتره !
شده زمانی که 2 یا 3 شب تیکت زدم و نهایتا با 5 مین تاخیر پاسخ دادن و مشکل رو حل کردن
ولی فرضا شما تو هاستینگ دیگه ای تیکت بزنی تو این تایم خیلی زود جوابگو باشن 2 ساعت بعد !
من با میزبان فا کار نکردم. اما با خیلی از هاستینگ ها کار کردم
بهترین هاستینگی که کار کردم، هاست دی ال بوده. واقعا کیفیت بسیار خوبی داره و پشتیبانی هم خیلی خوبه.
مدتی پیش بخاطر یه مشکل چند روز دیرتر پول رو واریز کردم. با اینکه ۱ هفته گذشته بود، اما هنوز هم سایت رو نبسته بودند
در آخرین روز که سایت ساسپند شد وقتی ازشون درخواست مهلت ۲۴ ساعته کردم واسه پرداخت پول، پاسخشون خیلی برام جالب بود
بخشی از پاسخ پشتیبانی هاست دی ال:
کمتر هاستینگی پیدا میشه که اینقدر زیبا برخورد کنه!اگر هم قصد تمدید دارید و کل مبلغ الان براتون مقدور نیست ما درک میکنیم و شما با پرداخت حدودا ۳۰٪ از مبلغ به صورت افزایش موجودی میتونید درخواست تمدیدتون رو ثبت نماییددر صورت پرداخت کلی و یا جزئی از همین طریق اطلاع دهید
دوستدار کتاب بلیان
هاست دی ال هم حرفه ای هست و هم پشتیبانی خوبی داره
اما اگه سایت فیلم و آهنگ دارید که فیـلتر میشه متاسفانه سرویس میزبانی نمیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)