ByetHost متعلق به ایکس ال هاست یا ee هست یا اینکه از این شرکت سرور خریداری میکند ؟
ByetHost متعلق به ایکس ال هاست یا ee هست یا اینکه از این شرکت سرور خریداری میکند ؟
با سلام
ByetHost یک شرکت در انگلستان با نام Byet Internet Group است. ( آدرس لندن :Byethost Internet Ltd. 27 Old Gloucester Street )
شرکت ByetHost در زمینه ارائه خدمات هاستینگ از سال 2005 شروع به کار نمود و هم اکنون با داشتن بیش از 60 سرور اختصاصی در دیتاسنتر XLHost آمریکا یکی از بزرگترین ارائه دهندگان هاستینگ رایگان،هاست cPanel و WHM Reseller و نهایتا سرور مجازی VPS است.
سایت گیگفا در آغاز سال 2008 ( دقیقا تاریخ 01/01/2008 ) ثبت گردید و با عنوان یکی از نمایندگان سرویس های رایگان ByetHost در ایران و همچنین تنها نماینده فروش سرویس ها در ایران فعالیت می کند.
از دلائل رشد سریع این شرکت می توان به ارائه Reseller رایگان اشاره نمود که با هدف افزایش فروش سرویس های cPanel خود اقدام به این کار نموده است که اکنون با داشتن بیش از 3000 ریسلر در سراسر دنیا یکی از مایه دار ترین هاستینگ ها می باشد!
پشتیبانی ByetHost به نوبه خود بی نظیر است.
سلام
از xlhost.com که نمایندگی فروش dedicated server سایت ee.net هست سرور خریداری میکنه که به ملت هاست رایگان کم کیفیت با کلی مشکلات ارائه میکنه به عبارتی میشه گفت یه نوع کلاهبرداری، شما پس از اینکه ازش هاست گرفتی و سایتت رو کامل روش قرار دادی و سایتت یه کمی بزرگ شد مجبور میشی یا ازش هاست بخری یا سایتت رو انتقال بدی که گزینه دوم یعنی انتقال سایت از بایت به نوعی غیرممکن هست، بنده خودم قبلاً یکی از نمایندگیهای ایشون بودم که با مشاهده این فعالیتهای همین شرکت سایتم رو داون کردم!
آخر ما به جواب نرسیده دعوا شد!
یعنی این بایت مستقل هست و سرور خریداری میکنه و مجانی میده ؟
ByetHost صد در صد مستقل است.
بیش از 60 سرور در XLHost دارد.
تعدادی از سرور ها برای سرویس های رایگان استفاده می شود
تعدادی جهت سرویس های cPanel
تعدادی هم جهت VPS و WHM cPanel
سرویس های رایگان برای سایت های نوپا خوب هستند و سایت طرف که بزرگ شد سرویس های رایگان جوابگو نیست و نیاز به Upgrade اکانت پیدا می کند و چون قیمت ها هم مناسب هست و سرویس های رایگان پشتیبانی خوبی دارند تعداد فروش cPanel شون هم بالا هست حتی در ایران!
چرا فقط با ایکس ال هاست کار میکنه؟
colo داره؟
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
ولی به نظر من به ایکس ال هاست و ee وابسته هست ولی لو نمیدن
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)