با توجه به هزینه راه اندازی 2000 یورو و 1400 یورو سالیانه در ripe و اینکه ما در سال حدود 9000 دلار هزینه اجاره آیپی از دیتاسنتر رو میدیم، آیا خرید آیپی برای ما بهتره و اینکه مشکلات احتمالی بعد از خرید آیپی چیه ؟
با توجه به هزینه راه اندازی 2000 یورو و 1400 یورو سالیانه در ripe و اینکه ما در سال حدود 9000 دلار هزینه اجاره آیپی از دیتاسنتر رو میدیم، آیا خرید آیپی برای ما بهتره و اینکه مشکلات احتمالی بعد از خرید آیپی چیه ؟
۹۰۰۰ دلار واسه چندتا ایپی؟ رایپ ثبت نام کنی ۱۰۲۴ ایپی بیشتر بهت نمیده
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
300 تا آیپی. دیتاسنتر چون سرویس دیداس پروتکشن داره آیپیهاش گرونه. 300 تا میوفته 9000 دلار در سال.
Ripe در حال حاضر آیپی ارائه میده ؟
بله. آیپی های ما رو تحت asn خودشون قرار میدن و همون دیداس پروتکشن رو میدن. با این شرایط من فکر میکنم به صرفست و میخوام نظر دوستان رو بدونم. و اینکه آیا شرایط خاصی و یا محدودیت هایی در ripe وجود داره که ما از اون بی خبر باشیم ؟
سلام
مشکلی وجود ندارد
شما در رایپ ثبت نام کنید و مدارک و ترجمه شرکت یا isp رو براشون ارسال کنید
بعد از پرداخت هزینه ثبت نام 2000 یورو + 400 یورو شارژ اولیه توسط DHL قرار داد رو براتون ارسال میکنند
و یک نسخه رو دوباره براشون پس میفرستید
همین
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
البته هر فصل باقیمونده از سال ۴۰۰ یورو
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
جسارتا ربطی به موضوع نداره اما اسم دیتاسنترو بگین به کار ماهم میاد ( شاید به کار بقیه هم بیاد ) .
با تشکر
ما در این دیتاسنتر سرور داریم و در آمریکاست و در ازای پرداخت هزینه دیداس ،اجازه استفاده از آیپی خودمون رو میده. به علت یه سری مسائل اسمی نمیبرم. از همه دوستان هم برای راهنمایی متشکرم.
درود
اگر برای آمریکا میخواید فکر میکنم باید از آرین بخرید
https://www.arin.net/
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)