-
March 7th, 2015, 12:22
آبدیت پی اچ پی به ورژن 5.4 و بالا تر و امکان استفاده همزمان یک کاربر از پی اچ پی 5.3
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید می خواستم اساتید محترم راهنمایی کنن برای آبدیت پی اچ پی به ورژن 5.4 یا 5.6 چه اقدامی انجام بدم کنترل پنل دایرکت ادمین هست و آخرین ورژن دایرکت ادمین هم هست و اینکه چه طوری میشه همزمان هم از ورژن 5.4 یا مثلا 5.6 استفاده کرد و هم از ورژن 5.3 چون یک اسکریپت پی اچ پی هست که فقط با پی اچ پی 5.3 کار می کنه برای همین ممنون میشم اساتید محترم راهنمایی که چه طوری میشه برای خودم به عنوان مدیر از ورژن 5.6 یا همون 5.4 به قول خودم استفاده کنم و برای یک کاربر عادی ورژن پی اچ پی 5.3 باشه در ضمن علت ابدیت پی اچ پی هم پیام زیر هست که در csf داده شده :
PHP Check |
|
Check php version (/usr/local/bin/php) |
با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
-
-
March 7th, 2015 12:22
# ADS
-
March 7th, 2015, 14:41
عضو انجمن
پاسخ : آبدیت پی اچ پی به ورژن 5.4 و بالا تر و امکان استفاده همزمان یک کاربر از پی اچ پی 5.3
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
March 7th, 2015, 15:43
پاسخ : آبدیت پی اچ پی به ورژن 5.4 و بالا تر و امکان استفاده همزمان یک کاربر از پی اچ پی 5.3
فکر نکنم این مورد بتونه مشکل رو رفع کنه در ضمن اگر میشه بفرمایید برای آبدیت کردن به ورژن پی اچ پی 5.4 به بالا باید چی کار کنم با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
-
-
March 7th, 2015, 16:09
عضو انجمن
دوست عزیز شما اول باید کاستوم بیلد رو ورژن 2 کنید :
cd /usr/local/directadmin
mv custombuild custombuild_1.x
tar xvzf custombuild.tar.gz
cd custombuild
./build
البته از پلاگین هم می تونید استفاده کنید .
سپس با این دستور
cd /usr/local/directadmin/custombuild
nano options.conf
می توانید ورژن ها را انتخاب کنید و سپس بیلد .
برای نمونه شما این را میخواهید اگر اشتباه نکنم :
php1_release=5.3
php2_release=5.4
یعنی از دو php استفاده کنید .
پس از تغییرات لازمتون :
./build php n
باتشکر : زنگنه
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید