سلام خدمت همگی
میخواستم دیتا بیس یک ibsng رو به یک ibsng دیگه انتقال بدم. ممنون میشم راهنمایی کنید . اطلاعات من از لینوکس و ibsng رو هم کمی کمتر از صفر در نظر بگیرید.
پیشاپیش ممنون به خاطر راهنمایی هاتون
سلام خدمت همگی
میخواستم دیتا بیس یک ibsng رو به یک ibsng دیگه انتقال بدم. ممنون میشم راهنمایی کنید . اطلاعات من از لینوکس و ibsng رو هم کمی کمتر از صفر در نظر بگیرید.
پیشاپیش ممنون به خاطر راهنمایی هاتون
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
سلام
این مشکل رو نیز من داشتم که مدتی پیش مدیر محترم سرور دی ال www.serverDl.com برام انجام دادند به رایگان !
و الان نیز از خودشون سرور دارم قیمتشان خیلی مناسب است الان نیز آفر زدند رم 3072 ماهیانه 30 تومان !!! که من خود خریدم و دیتابیس رو دیروز برام انتقال دادند !
فکر کنم اگر بهشون تیکت یا ایمیل بزنید به رایگان براتون انجام دهند .
تقدیم به شما
بک آپ و ریستور دیتابیس IBSng
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)