-
February 11th, 2020, 18:56
درخواست نصب و راه اندازی روتر میکروتیک و همچنین وی پی اس میکروتیک
سلام و وقت بخیر
یک روتر میکروتیک و همچنین یک وی پی اس مبتنی بر میکروتیک هست . نیاز به شخصی آشنا به شبکه و میکروتیک داریم که بتونه تنظیمات و کانفیک این ها رو انجام بده.
شهر تهران
روتر میکروتیک کرک شده و نیاز به لایسنس نداره
وی پی اس گرفته شده بدون لایسنس هست. امکان تهیه لایسنس هست اما روی وینباکس هر چی تلاش میکنیم که به سایت میکروتیک وصل بشیم برای جنریت کردن و خرید لایسنس ارور دی ان اس میده.
اگر کسی توانایی انجام داره لطفا با هزینه بفرمایید من پی ام میزنم برای اطلاعات بیشتر
ممنون
-
-
February 11th, 2020 18:56
# ADS
-
February 11th, 2020, 19:21
عضو انجمن
پاسخ : درخواست نصب و راه اندازی روتر میکروتیک و همچنین وی پی اس میکروتیک
نوشته اصلی توسط
shahram_s
سلام و وقت بخیر
یک روتر میکروتیک و همچنین یک وی پی اس مبتنی بر میکروتیک هست . نیاز به شخصی آشنا به شبکه و میکروتیک داریم که بتونه تنظیمات و کانفیک این ها رو انجام بده.
شهر تهران
وی پی اس گرفته شده بدون لایسنس هست. امکان تهیه لایسنس هست اما روی وینباکس هر چی تلاش میکنیم که به سایت میکروتیک وصل بشیم برای جنریت کردن و خرید لایسنس ارور دی ان اس میده.
اگر کسی توانایی انجام داره لطفا با هزینه بفرمایید من پی ام میزنم برای اطلاعات بیشتر
ممنون
با سلام قابل ارائه میباشد.
کانفیگ مورد نظر نیز با دریافت هزینه انجام خواهد شد.
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2020, 20:21
عضو انجمن
پاسخ : درخواست نصب و راه اندازی روتر میکروتیک و همچنین وی پی اس میکروتیک
نوشته اصلی توسط
shahram_s
سلام و وقت بخیر
شهر تهران
ممنون
سلام
تخصص بنده میکروتیک هست
در ارتباط باشید برای توضیحات بیشتر
https://t.me/tsiran
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید