سلام
می خواستم یک توضیحی درباره این نوع خدمات بدید .
در خریداری از این نوع چه چیزهایی باید مد نظر باشه ؟
سلام
می خواستم یک توضیحی درباره این نوع خدمات بدید .
در خریداری از این نوع چه چیزهایی باید مد نظر باشه ؟
به نام او ....
ببینید colocation مدل سرویسی هست که hardware و کلا خود سرور از شماست
و فقط شما باید پول برق و بند یتو بدید
سوالتم درست متوجه نشدم یکم واضح تر بپرس
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
حالا اینجوری می گم
مثلا من 8 تا سرور می خوام بزارم . Rackspace استاندارد تور می گیرم مثلا با ظرفیت 8 تا حداکثر خب تا اینجا یه قیمتی داره . مثلا می گیم 60 تومن در ماه
حالا تجربتون برای سایر چیزهایی که لازمه ( هم صرفه جویی بشه و هم سرورهای با کیفیتی بشه گزاشت ) چی می گه ؟
مثلا الزامی هست من پاور 2AMP یا بیشتر بگیرم یا همون 1AMP جواب می ده . یا پهنای باند چقدر باشه از پس این 8 تا سرور بر میاد ؟
حالا مثلا می صرفه من 50 تومن فقط برای فایروال هزینه کنم .
حالا اگر همون 60 تومن اولیه رو در نظر بگیریم تا چه حد هزینه اضافه بر اون هم ارزون درمیاد و هم کارا ؟
فهمیدید ؟
ویرایش توسط alimosavi : July 2nd, 2009 در ساعت 23:53
به نام او ....
برای کولو اینطوری عمل نکنید.
هر سرور با سرور حتی مثل خودش فرق داره. چه برسه به انواع مختلف سخت افزار از برند های متفاوت.
برای کولوکیشن اول یک یونیت از هر جا که فکر میکنید تهیه کنید تا تجربه بدست بیارید.
برق مقوله خیلی مهمی هست. سرورها برق رو بصورت روند ثابت مصرف نمیکنند. سرور وقتی Stable میشه برق کمتری مصرف میکنه. اگر خودتون سرور میبندید کاملا باید قطعات داخل و شرایط بیرون رو محاسبه کنید برای برق. معمولا 1.5 آمپر برای اکثر سرورها از روشن شدن تا پایدار شدن عالی هست.
مورد دوم تهویه هست. تهویه بیشترین تاثیر رو روی مصرف برق شما میگذاره مخصوصا اگر فن های شما داینامیک باشند. و البته عملکرد سرور که جای خود داره. تهویه رو حتما بپرسید که چند فوت مکعب به سرور سرما میرسه و چیدمان رک ها و گردش هوا هم مهم هست. البته شاید برای کولو ی 1 یونیت خیلی مهم نباشه.
اینترنت کولو مثل سرور اختصاصی نیست چون شما پهنای باند مدیریت شده میگیرید که ترافیک شیپینگ نداره و فقط لیمیت داره. بنابر این اگر 1 مگابیت بهتون بدن واقعا 1 مگابیت فول داپلکس کار خواهد کرد(صرف نظر از 30 درصد کاهش بازدهی) که حدودا 330 گیگ در ماه به شما ترافیک میده. مصرف رو خود شما باید مدیریت کنید که بهینه باشه و با کمترین هزینه اضافی.
عمده هزینه شما در کولو اینترنت هست.
باز هم اگر سوالی داشتید سعی میکنم پاسخ بدم.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
یکی از مواردی که باید در کولو رعایت بشه اینه که کسی رو داشته باشید که در زمان ضروری به دیتاسنتر بره و اقدامات لازم رو انجام بده. این نکته در سرویس دهی بلند مدت خیلی اهمیت داره.
مثلا در طی زمان ممکن هست برای قطعات شما مشکلی پیش بیاد ، مثل سوختن و ...
البته اگر از برندهای مرغوب و به درستی استفاده بشه این احتمال خیلی میاد پایین
ولی به هر حال قطعات الکترونیکی هستند و هر لحظه ممکن هست مشکلی پیش باید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)