سلام
دوستان کسی را اگر میشناسید که در این زمینه فعالیت دارد و البته مورد اعتماد هست معرفی کنید .
ممنون .
سلام
دوستان کسی را اگر میشناسید که در این زمینه فعالیت دارد و البته مورد اعتماد هست معرفی کنید .
ممنون .
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
سلام
دلیل مسدودی را اعلام کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 18 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دلیلی اعلام نکرده اند . فقط نوشتن با بررسی اکانت و تراکنش ها . این مورد حدود 10 ماه پیش اتفاق افتاده است و الان اعلام کردن که 6 ماه مسدودی گذشته و می توانید درخواست واریز مبلغ داخل اکانت به حساب بانکی را بنمایید . ولی ما حساب بانکی برای این کار نداریم .
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
از طریق یکی از راهای ارتباطی موجود در امضا در تماس باشید
همچنین موجودی اکانت را نیز اعلام کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 18 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مبلغش چقدر هست؟
با حساب بانکی شخصی معتبر از ارمنیا می توانم کمک کنم
telegram : @pesare_khan
XZN Hosting
عزیز شما به ای دی من پیام دهید نه به کانال !!
توضیح:
خنده دار هست متاسفم برای بعضی کلاه بردار ها (اسپید وی پی ان جعل کننده)
دلیل:
الان دیدم یک بدبختی به نام اسپید وی پی ان از نام آی دی من کانال زده باهاش زده خیلی حرکت احمقانه ای است. حتما فکر کرده اینطوری کسی که با من کار دارد را گول بزند یا کلاه برداری خاصی بکند . امان از این مردم
XZN Hosting
دوستان همچنان به دنبال شخصی معتبر برای این کار هستیم
اگر کسی را میشناسین معرفی کنید .
XZN Hosting
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)