-
August 26th, 2023, 12:44
ارسال اس ام اس به بلک لیست
سلام.
نیارمند پنلی هستم با دیتابیس بروز ،ارسال بلک لیست ، ارسال پیام صوتی که پیام صوتی از اهمیت بالایی برخورداره.
دوستان من پنل گرفتم یا پشتیابنیش مزخرف جواب میده ، ارسال میکنیم نمیرسه عودتی هم ندارن.اگه دیتابیس ندارین یا میخواین تعداد خطی رایگان بدین که فقط هزینه شارژ بذاره و ارسالی نباشه نه وقت خودتون و بگیرین نه وقت و هزینه منو.
موقعیت من شیراز هست و نیاز دارم که دیتابیس بروز باشه.
اگه دوستان دیتابیس سامانه سیب پزشکی شیراز رو هم دارن ، امکان خرید دیتابیس هم هست.
-
تعداد تشکر ها از albert1983 به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2023 12:44
# ADS
-
August 26th, 2023, 15:18
عضو انجمن
پاسخ : ارسال اس ام اس به بلک لیست
اگر کسی ب بلک لیست ارسال تضمینی داره ب منم اطلاع بده با تشکر
-
-
February 13th, 2024, 15:59
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
اگر کسی ب بلک لیست ارسال تضمینی داره ب منم اطلاع بده با تشکر
سلام
بلی ارسال تضمیمنی بلکلیست قابل انجام است.
بررسی کرده و با شرکت تماس بگیرید
https://maxsms.co/
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
-
-
February 14th, 2024, 09:55
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
saeedj
سلام
بلی ارسال تضمیمنی بلکلیست قابل انجام است.
بررسی کرده و با شرکت تماس بگیرید
https://maxsms.co/
عزیز وقتی میره تو اسپم باکس چ فایده داره؟
-
-
February 17th, 2024, 15:52
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
عزیز وقتی میره تو اسپم باکس چ فایده داره؟
سلام.
اسپم نمیشود و مشکلی از این بابت ندارد.
اقدام کنید اگر مشکل بود کامل عودت میدهیم
-
-
February 27th, 2024, 13:13
عضو جدید
اینم ippanel هست ، من پنلشو دارم از همه نظر اوکی هست منتها از کسی که گفرفتم پشتیبانی خوبی نداره اگر پشتیبانی شما اوکیه منم میام رو سرویس شما
فقط یه سوالی امکان انتقال هست ؟ مثلا من الان زیر مجموعه یه کاربری هستم حالا میخوام با همون اکانت از شما سرویس بگیرم
-
-
February 27th, 2024, 13:24
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
RayanPartoCo
اینم ippanel هست ، من پنلشو دارم از همه نظر اوکی هست منتها از کسی که گفرفتم پشتیبانی خوبی نداره اگر پشتیبانی شما اوکیه منم میام رو سرویس شما
فقط یه سوالی امکان انتقال هست ؟ مثلا من الان زیر مجموعه یه کاربری هستم حالا میخوام با همون اکانت از شما سرویس بگیرم
سلام. امکان انتقال خیر
شما باید از ابتدا یک پنل جدید ثبت نام کنید.
-
-
February 27th, 2024, 14:23
عضو دائم
https://elanak.ir/
از خدمات ایشان استفاده کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2024, 14:35
عضو جدید
من یه سری دستگاه هایی برای خدمات شهری کار کردم که یه سیستم مبتنی بر پیام کوتاه داره ، حالا اینکه اپراتورهای ارسالش اختلال نداشته باشند و مشکل توی پنل نداشته باشه برام مهمه
اگر کسی از پنلی استفاده کرده که واقعا دیتای مهمی را ارسال میکرده یا تعداد ارسال زیاد داشته و مشکل نداشته ممنون میشم راهنمایی کنه
البته من ippanel داشتم قبلا و مشکلی نداشتم فقط پشتیبانی خوب نبود که البته بسته به کسی داره که من سرویس گرفتم ازش
-
-
February 27th, 2024, 17:47
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
RayanPartoCo
من یه سری دستگاه هایی برای خدمات شهری کار کردم که یه سیستم مبتنی بر پیام کوتاه داره ، حالا اینکه اپراتورهای ارسالش اختلال نداشته باشند و مشکل توی پنل نداشته باشه برام مهمه
اگر کسی از پنلی استفاده کرده که واقعا دیتای مهمی را ارسال میکرده یا تعداد ارسال زیاد داشته و مشکل نداشته ممنون میشم راهنمایی کنه
البته من ippanel داشتم قبلا و مشکلی نداشتم فقط پشتیبانی خوب نبود که البته بسته به کسی داره که من سرویس گرفتم ازش
اعلانک که معرفی کردم خدمتتون پشتیبانیشون خیلی خوب هست
برای چند موسسه دولتی و به خصوص برای پیامک کد تایید از خدماتشون داریم استفاده میکنیم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید