-
April 28th, 2013, 16:08
عضو انجمن
-
-
April 28th, 2013 16:08
# ADS
-
April 28th, 2013, 16:25
پاسخ : فروش سرور های مجازی اختصاصی با کیفیت Los Angeles × آپلینک 1 گیگابیت اختصاصی ~ آپتایم 99.9% × سرعت دانلود / آپلود بالا
من که به شخصه خیلی از خدمات ایشون راضی هستم. چند سال هست که سرور گیم و Teamspeak تهیه می کنم، کیفیت و پشتیبانی شون بسیار عالی هست.
-
-
April 28th, 2013, 16:42
پاسخ : فروش سرور های مجازی اختصاصی با کیفیت Los Angeles × آپلینک 1 گیگابیت اختصاصی ~ آپتایم 99.9% × سرعت دانلود / آپلود بالا
عالی عالی عالی . من که از سروس هاتون واقعا راضی هستم . پشتی بانیتون که هم در کشور n1
-
-
April 28th, 2013, 17:23
man 4 mahe server VPS daram va kheyli raziam ham az server ham az poshtibani
-
-
April 28th, 2013, 18:08
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
EcsTaSy
man 4 mahe server VPS daram va kheyli raziam ham az server ham az poshtibani
نوشته اصلی توسط
rminyazdani
عالی عالی عالی . من که از سروس هاتون واقعا راضی هستم . پشتی بانیتون که هم در کشور n1
نوشته اصلی توسط
manouch
من که به شخصه خیلی از خدمات ایشون راضی هستم. چند سال هست که سرور گیم و Teamspeak تهیه می کنم، کیفیت و پشتیبانی شون بسیار عالی هست.
عجب !!! آپریل دوهزار و سیزدهی ها رو عشقه !!!
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 23:07
عضو انجمن
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
-
تعداد تشکر ها از CmanDesign به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 08:48
عضو انجمن
با توجه به درخواست کاربران شماره تماس دفتر به پست اول اضافه شد ، شرایط زیر نیز اضافه گشت :
» گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز همراه با دلیل موجه .
» سرویس های فوق دارای تست می باشند که در صورت نیاز میتوانید با بخش فروش مکاتبه بفرمایید .
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
-
-
April 29th, 2013, 09:37
من دیشب از ایشون یه سرور گرفتم . کیفیت سرور بد نیست خوبه .
یه کانفیگ اضافی می خواستم که اونم برام انجام دادند .
از ایشون ممنونم
-
تعداد تشکر ها از mamaj به دلیل پست مفید
-
امروز عصر باهاتون تماس گرفتم و اس ام اس زدم جواب نداديد
هنوز هم سرور تيم اسپيك راه اندازي ميكنيد ؟
هزينه 64 كاربره 25 هزار تومنه هنوز ؟
تخفيف نداره ؟
-
-
June 10th, 2013, 12:25
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
masqxz
امروز عصر باهاتون تماس گرفتم و اس ام اس زدم جواب نداديد
هنوز هم سرور تيم اسپيك راه اندازي ميكنيد ؟
هزينه 64 كاربره 25 هزار تومنه هنوز ؟
تخفيف نداره ؟
لطفا با مشخصات کامل و درست
در سایت ثبت نام کنید تا با شما تماس گرفته بشه و توضیحات داده بشه
با تشکر
-