-
February 18th, 2010, 14:23
عضو انجمن
راه اندازی سرور ویندوز با پلسک و ویندوز 2003 برای هاستینگ
سلام بالاخره بعد از کلی مصیبت و مشکلات سررو ویندوز رو با سیستم عامل و پلسک ما تحویل گرفتیم.
می خواستم سرور رو از Aria عزیز بگیرم که متاسفانه به دلیل مشکلاتی که پیش اومد مجبور شدیم از جای دیگه بگیرم راضی هم نیستم ولی خوب اجباری بود به دلیل طلبی که بود و ....
همین جا هم از Aria عزیز تشکر میکنم و متاسفم که نشد سرور بگیرم چون آفر ایشون با سرور فعلی قابل مقایسه نیست !
از داوود عزیز LoveLife هم ممنون خیلی سوال کردم ازش و کمک کرد واسه اول کار که راه بیوفته سرور فعلاً
الان Windows Server 2003 Enterprise 32-Bit نصب شده همراه Plesk 9.3 Windows Power Pack + MS SQL 2008 Express Advanced Services
موردی اولی که هست الان بحث امنیت ویندوز 2003 هست برای هاست اشتراکی و همچنین امنیت Plesk
موارد مهم و حیاتی چی هست که باید انجام بشه ؟
الان من از Mail Server Mail Enable استفاده می کنم که پیش فرض بوده چطور میشه تنطیم کرد در روز یک دامنه بیشتر از 100 ایمیل ارسال نکنه ؟ (مثل Exim در WHM )
و کلاً موارد امنیتی که لازم هست هم در ویندوز 2003 و هم در Plesk رعایت بشه ( Premision ها و غیره .. )
ممنون میشم
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
این کتاب رو در مورد امنیت ویندوز کمی مطالعه کردم کدام بخش ها حیاتی هست انجامش و اینکه با Plesk دچار مشکل نمیشه اگر انجام بشه این موارد ؟
لینک تاپیک کتاب : http://www.webhostingtalk.ir/f10/%D8...094/#post78889
-
تعداد تشکر ها از Desperados به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2010 14:23
# ADS
-
February 18th, 2010, 15:26
عضو دائم
پاسخ : راه اندازی سرور ویندوز با پلسک و ویندوز 2003 برای هاستینگ
یکی از بهترین راه ها اینه که در سایت و انجمن ها خود پلسک دنبال آموزش های امنیت و تنظیمات امنیتی پلسک و ویندوز بگردی تا پلسکت دچار مشکل نشه و یا از کسانی که تجربه کافی با پلسک دارند کمک بگیری، چون کوچیکترین تنظیم اشتباهی باعث بوجود آمدن ناسازگاری و مشکل در پلسک خواهد شد.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
لینک پروفایل آقای داوود رو میشه برام بذاری ؟
------------
چرا برای سرورت از ویندوز سرور 2008 استاندارد r2 استفاده نکردی ؟ دلیل خاصی داشت ؟
------------
پلسک رو کرک کردی یا با لایسنس ؟
-----------
چون من در حال راه اندازی سرور ویندوز هستم این ها رو پرسیدم و تمایل دارم از تجربیاتتون استفاده کنم اگر مایل باشید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 18:36
قبل از اینکه شروع بکار کنی پیشنهاد میکنم وبسایت پنل نصب کنی!
هم از لحاظ امنیتش،
هم از لحاظ رایگان بودنش.
هم از لحاظ پایداریش.
ویندوز 2008 هم انتخاب نسبتا بهتری است،iis جدید و ...
برای mail enable
در mail enable admin بروید
Server ->localhost->services and conectors -> SMTP->right Click ->Properties->Security
تنظیمات محدود کننده را مشاهده خواهید کرد.
-
تعداد تشکر ها از khaf_0 به دلیل پست مفید