-
October 3rd, 2012, 15:54
عضو انجمن
چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)
سلام دوستان
این روزها بزرگترین مشکل من اینه که الان نمیدونم که چه جوری باید از سرور مجازی قبلیم که آیپیش تحریم شده و لایسنس نداره .
تو سروس مجازیم به ssh دسترسی دارم ولی تو نمایندگیم دسترسی ssh ندارم .
میشه راهی بگید و آموزش بدید؟ یا خودتون برام انجام بدید . خواهش می کنم . خیلی ممنون .
-
تعداد تشکر ها از1online.ir به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012 15:54
# ADS
-
October 3rd, 2012, 16:00
پاسخ : چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)
با هزینه میتونم انجام بدم علت گرفتن هزینه اینه که یه بار خیلی بد درگیرش شدم قشنگ یک روز تا فردا صبش یک سره نشستم تا 2 تا سایتو از سی پنلی که لایسنس نداشت منتقل کردم
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 16:14
عضو انجمن
پاسخ : چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)
-
تعداد تشکر ها از 1online.ir به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 16:16
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
1online.ir
سلام دوستان
این روزها بزرگترین مشکل من اینه که الان نمیدونم که چه جوری باید از سرور مجازی قبلیم که آیپیش تحریم شده و لایسنس نداره .
تو سروس مجازیم به ssh دسترسی دارم ولی تو نمایندگیم دسترسی ssh ندارم .
میشه راهی بگید و آموزش بدید؟ یا خودتون برام انجام بدید . خواهش می کنم . خیلی ممنون .
در ssh سرور مجازی توسط کد زیر اقدام به گرفتن بک اپ کنین:
کد:
cd /scripts
./pkgacct username
بجای usarname هم user همون سایت مورد نظر رو وارد کن. سپس بعد از اتمام بک اپ گیری اونها رو به سرویس دهنده جدیدتون بدین تا خودشون از طریق whm براتون ریستور کنن.
-
تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 16:17
عضو دائم
بک آپ ها هم بعد از ساخته شدن در این دایرکتوری وجود دارن:
-
-
October 3rd, 2012, 16:24
عضو انجمن
خیلی ممنون . اینارو باید دانلود کنم؟
یا اینکه مشخصات اس اس اچ رو بدم به مدیر سروری که ازش نمایندگی گرفتم؟
-
-
October 3rd, 2012, 16:25
عضو انجمن
راستی این بکاپ از دیتابیس هست ا خود هاست؟
می خوام کلش باشه ها
-
-
October 3rd, 2012, 16:33
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
1online.ir
راستی این بکاپ از دیتابیس هست ا خود هاست؟
می خوام کلش باشه ها
این از کل اطلاعات یوزر بک آپ میگیره.
اگه تونستی خودت انجام بده وگر نه بده به همون سرویس دهنده جدیدت مسلما میدونه چجوری منتقل کنه.
-
-
October 3rd, 2012, 16:41
عضو انجمن
من قبلا تو WHM سایتی رو ریستور کردم .
باید با دستور wget تو ssh بکاپ رو میاووردیم تو سرور بعدش از یه قسمت (الان حضور ذهن ندارم) تو WHM رستور می کنیم . تموم میشه . ولی من دسترسی ssh ندارم . نمیدونم که مدیر سرور اینکارو مینه یا نه
-
-
October 3rd, 2012, 18:51
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
1online.ir
من قبلا تو WHM سایتی رو ریستور کردم .
باید با دستور wget تو ssh بکاپ رو میاووردیم تو سرور بعدش از یه قسمت (الان حضور ذهن ندارم) تو WHM رستور می کنیم . تموم میشه . ولی من دسترسی ssh ندارم . نمیدونم که مدیر سرور اینکارو مینه یا نه
در هر صورت چون نماینده هستین مدیر سرورتون باید اینکار رو انجام بده.
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید