با سلام به کلیه دوستان امیدوارم که سال خوبی داشته باشین و 13 بدر شما هم مبارک باشه .
میخواستم ببینم که دوستان وب هاستینگ امروز کجا میرند و یا این که کجا قصد دارند که برند
به عنوان نفر اول خودم با دوستانم میرم استخر i-)
sms-13-bedar.jpg
با سلام به کلیه دوستان امیدوارم که سال خوبی داشته باشین و 13 بدر شما هم مبارک باشه .
میخواستم ببینم که دوستان وب هاستینگ امروز کجا میرند و یا این که کجا قصد دارند که برند
به عنوان نفر اول خودم با دوستانم میرم استخر i-)
sms-13-bedar.jpg
سلام دوستان
انسالله هر کجا میرین خوش و خرم و تندرست باشین
در پناه حق ...
والا همینجا نشستیم،جایی نمیریم
منم جایی نمیرم
پای درس و کار و....
این هم مناطق ما ببینید و لذت ببرید
با توجه به وضعیت اقتصادی و قیمت دلار ، امسال بچه ها عموما من میبینم رفتند تور اروپا ....
البته قراره امشب که بشه شبِ 13 بدر هم با بچه های فروم در جزایر قناری یک پارتی بگیریم ...
خدا بخیر کنه امسال اقتصاد هم مورد تمرکز قرار دادند ....
در کل امیدوارم سال خوبی داشته بشید
و خوش و خرم در کنار خانوادهاتون به سلامتی سپری کنید .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در قزوین که هستیم
قزوینی ها یک مراسم دیگر با هنوان 50 بدر هم دارند و همپی در روز 20 اردیبهشت که 50مین روز از سال جدید می باشد بیرون میرند مثل سیزده بدر
انشالله همه شما را در شهرستان آمل در پارک زیبای میرزا جنگلی آمل ببینیم
ادرس آمل : مازندران
ناحیه : 180 کیلومتر فاصله از پایتخت کشور ( تهران )
بلندترین منطقه : روستای نونل = 2550 متر بالای دریا و پردمه = 2205 متر بالای دریا
نحوه ورود به این منطقه : از طریق جاده پلور و بایجان
منطقه سرگرمی آمل : شهربازی طلایی آمل یکی از پرامکانات ترین شهربازی در استان
در صورتی میخواهید به این شهرستان سفر کنید در همین پست راهنمایی لازم را خواهم کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)