این پست زدید
بعد این پست
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=190313&page=4
مطمئن هستید شما تست کردید ؟
این پست زدید
بعد این پست
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=190313&page=4
مطمئن هستید شما تست کردید ؟
ویرایش توسط company_hosting : September 19th, 2017 در ساعت 01:24
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
با اجازه استارتر
همه ی دیتاسنتر ها یه دوره افول رو گذروندن
یادمه یه موقعی همه میگفتن آسیاتک عالیه بهترین سایت ها ازش سرویس دارن همه هجوم بردن به سمتش
یه مدت بعدش تایموت و قطعی سروراش زیاد شد همه گفتن پارس آنلاین فلانه بریم پارس آنلاین
بعدش زیرساخت
و همین اتفاق برای دیتاسنتر آسیاتک برج میلاد خواهد افتاد دلیل همشونم اینه که سخت افزار و پشتیبانی تحمل پاسخگویی مشتری تعداد بالا رو ندارن و دیتاسنتر ها در حد کیفیت استاندارد جهانی نیست
خلاصه جوری هجوم نیارید ک این هم بعد دو ماه اورفلو و قطعی بده
ویرایش توسط company_hosting : September 19th, 2017 در ساعت 16:34
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
با سلام
جناب من مرکز اصلیشون رو در آپادانا عرض کردم. اقا بالا غیرتن متروکه نیست ؟ والا من خودم از طرف اونا خجالت کشیدم وقتی داخل دیتاسنتر شدم!! وارد روم سرور شدم، روی سرور ها اندازه یه بند انگشت خاک بود! پنجره اتاق باااز . نه مسئولی نه کنترلی هیچیی ! (عذرمیخوام رک گفتم خدمتتون) پورت شبکه هم پردیس بالای 100 مگ نمیده. درحالی که آسیاتک بسته به مشخصات فیزیکی شبکه سرور پورت وصل میکنه به سرور. تا 10 گیگابیت.
ترافیک ممکنه اونطور باشد که میفرمایید ولی حتی ترافیک آپلود سرورای مارو هم جزو ترافیک اصلی حساب کردن که معمولا رایگان یا یک یه 10 اینا ترافیک رایگان میدن.
با تشکر
بنده با کارشناسشون صحبت کردم ، اصلا برای گیم نمیتونید روی سرور ها حساب کنیددرباره گیم سرور هم یک توضیح میدید که آیا این فایروالها در پورتهای پروتکل udp قادر به ایستادگی در برابر هر حملاتی هست ؟
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
با سلام
در خصوص دیتاسنتر آسیاتک و نحوه سرویس دهی و سیاست هاش در خصوص اتک، سرور گیم و حملات صحبتی ندارم چرا که زیرساخت فراسو ارتباطی به فایروالی که دوستان در این تاپیک بهش اشاره کردند نداره و سرویس anti ddos که در حال حاضر توسط فراسو در تمامی لوکیشنهای ما ارائه میشود مرتبط با خود شرکت فراسو میباشد ، فقط در لوکیشن برج میلاد به صورت آفر برای مدتی کوتاه رایگان ارائه شد .
سرور های گیم میتونند بدون مشکل و ایران اکسس شدن بر روی زیرساخت فراسو فعالیت کنند همچنین وب سایت هایی که دارای حملات لایه سه هستند با آغوشی باز پذیرای آنها هستیم .
سرورهای زیادی در زیر ساخت فعلی ما تحت اتک هستند و بدون مشکل به کارشون ادامه میدهند ، در آینده ای نزدیک امکان ارائه پنل برای مشاهده گزارش از اتک ها نیز به کاربران ارائه میشود .
در موردکیفیت و خدمات دیتاسنتر هم نمیتونم صحبتی داشته باشم اگر سوالی در مورد سرویس دهی فراسو بود درخدمتم چرا که قرار دادهای فراسو با دیتاسنتر ها کمی متفاوت منعقد میشود و شرایط ارائه شده به ما ممکن است با شرایطی که شما میتوانید داشته باشید متفاوت باشد .
ترجیح میدادم در این تاپیک صحبتی نداشته باشم با توجه به خواست دوستان شرکت کردم .
ویرایش توسط faraso : September 19th, 2017 در ساعت 11:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)