تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
جناب رایانت هم سرور هاشون و سرور های که با قیمت بیشتر میفروشند در رک اقا مسعود (persian whois ) هست!
منظور شما نبودید ... شما اهل این کارها و جوسازی ها نیستید.
کلا جای با کیفیت و استاندارد قیمت بالایی داره. از Iweb گرون تر هم داریم که کیفیت های بالایی دارند.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
سلام. راستش به نظر من بهترین جایگزین به جای گیگا Softlayer هست و کمی گرون تر بخواید حساب کنید Singlehop
ضعف های گیگا خیلی بیشتر از نقاط قوت اون هست !
به نظر من هم کشور های اروپایی واسه هزینه به صرفه نیستند !
یورو در مقابل دلار چیز دیگریست !
هر آی پی 1 یورو
جریمه 30 یورو
پهنای باند کم
سخت افزار های غیر حرفه ای !
پشتیبانی ضعیف
قیمت بسیار بالا
توبیخ های اجباری و غیر منطقی
اینها همه نقاط ضعف گیگا هست !
حالا یک دیتا سنتر دیگر مثل Softlayer رو بخوایم بررسی کنیم !
قیمت بسیار عالی
آی پی : 50 سنتی !
پهنای باند بسیار بالا
پورت 1 گیگابیت واقعی
پشتیبانی واقعا سطح بالا و حرفه ای
پنل مدیریتی سرور رایگان
سخت افزار های حرفه ای !
سوپر میکرو !
قبل از هر کاری هم اول به شما اخطار میدند و بعدا میان خفت میکنند !
من نمیدونم. ولی مشتریاتون رو اگر میخواید نگه دارید خب از جاهای معتبر سرویس تهیه کنید ! در دراز مدت به دردتون میخوره
درسته مشتری با تغییر مداوم سرور ممکنه حتی سایتش رو منتقل کنه.واقعیت شرکتها یا سایتهای کمی رو دیدم که با softlayer کار کرده باشن در حالی که این دیتاسنتر در wht تقریبا محبوبیت بالایی رو داره در عین حال که قیمتهای مناسبی رو ارائه میده. شاید جای تامل داشته باشه
سلام
متاسفانه باید بگم که عامل روی آوردن ایرانی ها به دیتاسنتر های غیر حرفه ای اروپا همون تحریم هست
وگرنه خیلی هم ارزون نبود با همون قیمت در آمریکا با کیفیت بهتر میشه سرور پیدا کرد
زنگ تفریح!
بی خیال این گیگا بشید! اصلاً گور پدرشون :دی
کلفتتون کیه ؟ :دی
http://www.webhostingtalk.ir/f85/%D9...%86-ssl-10137/
Ssl همون موقع ست میشه یا نه، وقت میبره ؟
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
سلام. 100 ترابایت پهنای باند خودش رو از سافت لایر تامین میکنه و همچنین قیمت ها و آفر های فوق العاده ای رو گذاشته ! باید بگم که این شرکت انگلیسی هیچ مشکلی با یارن از نظر تحریم نداره میتونید خودتون ایمیل بزنید یا از ساپورت آنلاین اونها بپرسید !
دلیل اینکه ایرانی ها با این دیتا سنتر ها کار نمیکنند رو نمیدونم ولی خودم روزی که میخواستم برم سمتس کمی دلهره داشتم ولی الان باید بگم کمال راحتی رو دارم تجربه میکنم اینجا !
سرور های مجازی هم که ارائه میدیم جدیدا روی اینها ، واقعا عالی دارن جواب میدن و کار پسند هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)