صفحه 3 از 34 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

در رابطه با تایید نظر آقای iranian-portal بد ندیدم یه خاطره در همین رابطه رو بیان کنم.
    ما برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملی اقدام کرده بودیم. بانک ملی ایران ارائه خدمات درگاه پرداخت رو برای عموم مشترین ( حقیقی و حقوقی ) آزاد اعلام کرده.
    ما کارهای اولیه رو برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملی انجام دادیم بعد گفتن که 2 هفته دیگه برای دریافت نتیجه بیایید بانک ! بعد از 2 هفته گفتن 1 هفته دیگه. بعد از 21 روز که رفتیم برای پیگیری
    دیدیم که کارهای در همون مرحله اول راکد مونده. وقتی دلیل رو جویا شدیم متوجه شدیم رئیس بانک ( شعبه مرکزی استان لرستان، خرم اباد ) دستور دادن که این کار رو به هیچ وجه نباید انجام بدید.
    دوباره رفتیم خدمت ایشون و دلیل رو جویا شدیم که چه منع قانونی وجود داره وقتی که آیین نامه و بخش نامه بانک ملی مرکزی اجازه میده کا درگاه پرداخت بگیریم ولی شما اجازه نمیدید ؟

میدونید ایشون در جواب چی گفتن ؟ باورتون نمیشه این حرف رو مدیر شعبه مرکزی یک استان با حدود 30 سال سابقه کاری زده باشن.

ایشون فرمودن که : شما در حد موسساتی مثل سما، دانشگاه آزاد و دانشگاه های دولتی نیستید و برامون سودآوری ندارید که بهتون درگاه پرداخت بدیم !!!!!
    موضوع رو با حراست و بازرسی مطرح کردیم ولی چون ایشون خودشون هم رییس قسمت بازرسی هم بودن کار نتیجه نداد. نهایتا یه شکایت نامه تنظیم کردیم و فرستادیم شعبه مرکزی تهران که اونجا هم نتیجه ای نگرفتیم.
    حتی این موضوع رو هم در فروم سایت بانک ملی مطرح کردیم که موضوع رو هم بستن و جوابی ندادن.
    بله، گرفتن این که این مجوزها موقع فکر کردن خیلی آسونه ولی در عمل بعضا وقتی میخوایید یه کار قانونی رو هم انجام بدید، متهم تون می کنن که دارید کار غیرقانونی می کنید!
    ویرایش توسط Neo2 : March 11th, 2012 در ساعت 20:15

2. تعداد تشکر ها ازNeo2 به دلیل پست مفید

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,670
    تشکر شده در
    1,818 پست

منم ثبت نام کردم میخوام ماژل تونو (whmcs) بطور ازمایشی تست کنم انشالله جواب داد اینم بیارم رو کار البته این ماژول رو whmcs اصلی نمیریزم بعد انشالله نتیجه رو به دوستان میگم----جناب اموزش استفاده از این ماژول میفرمایید دقیق (نصب/طریقه انتقال وجه به حساب شخصی/ایا میتونیم درصدی که از مشتری کسر خواهد شد را غیر فعال کنیم و اون درصد از حساب ما کم بشه/وتوضیحات بیشتر...)

4. تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
    منم ثبت نام کردم میخوام ماژل تونو (whmcs) بطور ازمایشی تست کنم انشالله جواب داد اینم بیارم رو کار البته این ماژول رو whmcs اصلی نمیریزم بعد انشالله نتیجه رو به دوستان میگم----جناب اموزش استفاده از این ماژول میفرمایید دقیق (نصب/طریقه انتقال وجه به حساب شخصی/ایا میتونیم درصدی که از مشتری کسر خواهد شد را غیر فعال کنیم و اون درصد از حساب ما کم بشه/وتوضیحات بیشتر...)
    ورودتون رو خوش آمد میگم. ماژول ها همه تست شده هستن و بعد از تست نهایی پابلیک میشن. پس از این بابت جای نگرانی نیست.
    طریقه نصب هم در همون فایلی که دانلود کردید هست.
    خیر فروشندگان نمی تونن این کار رو انجام بدن ولی این سوال شما یه ایده خوب به ذهنم رسوند که این طرح رو هم به سرعت پیاده کنیم. در روزهای آتی این امکان رو هم در پنل کاربران میذاریم که انتخاب کنید
    درصد از مشتری هاتون کسر بشه یا از خودتون.
    توضیحات بیشتر هم خواستید بفرمایید عرض می کنم.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahd نمایش پست ها
    امیدورام سیاست کاری شما تغییر نکند
    سیاست کاری تقریبا روال ثابتی هست و خیلی به ندرت پیش میاد که عوض بشه. مگر اینکه یک شرکت اسپانسر داشته باشه که اون شرکت رو مجبور کنه سیاست کاریش رو عوض کنه
    که در مورد ما درست نیست و خودمون این کار رو انجام میدیم و سیاست های کاری مون ثابت هست.
    در Payline هر چیزی رو که میبینید، قبل از پیاده سازی اون، روی روش های درآمدزاییش برای شرکت مدت ها بحث شده.از این بابت هم خیالتون راحت باشه.

تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,670
    تشکر شده در
    1,818 پست

[QUOTE=Neo2;397122]ورودتون رو خوش آمد میگم. ماژول ها همه تست شده هستن و بعد از تست نهایی پابلیک میشن. پس از این بابت جای نگرانی نیست.
    خیر فروشندگان نمی تونن این کار رو انجام بدن ولی این سوال شما یه ایده خوب به ذهنم رسوند که این طرح رو هم به سرعت پیاده کنیم. در روزهای آتی این امکان رو هم در پنل کاربران میذاریم که انتخاب کنید

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

دوست عزیز میشه طریقه نصب دقیقا در کجای محل نصی whmcs این فایل بریزیم و بعد چیرو ادیت کنیم یا چه کدی رو وارد کنیم که پرداخت به حساب من انتقال پیدا کنه مثلا" زرین پال بعد از نصب ماژول یه کدی رو میده و اون کد در تنظیمات whmcs در بخش درگاه پرداخت وارد میکنیم و تز اون طریق مشتری به حساب شخص مورد نظر وصل شده و مبلغ رو پرداخت میکنه این چطوره//و یه سوال دیگه ایا بعد از پرداخت مشتری مبلغ برگش داده میشه به حساب مشتری در whmcs تا فاکتور خودکار پرداخت شه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    735
    تشکر شده در
    492 پست

امیدورام سیاست کاری شما تغییر نکند
    سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر

8. تعداد تشکر ها ازrezahd به دلیل پست مفید

عضو انجمن arman_gts آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    181 پست

اسم شرکتتون دقیقا چی هست ؟شماره ثبت و اینا
    عذر میخوام پستهارو کامل نخوندم
    Fresh Start Again!

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

[QUOTE=sarwhost;397144]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    ورودتون رو خوش آمد میگم. ماژول ها همه تست شده هستن و بعد از تست نهایی پابلیک میشن. پس از این بابت جای نگرانی نیست.

دوست عزیز میشه طریقه نصب دقیقا در کجای محل نصی whmcs این فایل بریزیم و بعد چیرو ادیت کنیم یا چه کدی رو وارد کنیم که پرداخت به حساب من انتقال پیدا کنه مثلا" زرین پال بعد از نصب ماژول یه کدی رو میده و اون کد در تنظیمات whmcs در بخش درگاه پرداخت وارد میکنیم و تز اون طریق مشتری به حساب شخص مورد نظر وصل شده و مبلغ رو پرداخت میکنه این چطوره//و یه سوال دیگه ایا بعد از پرداخت مشتری مبلغ برگش داده میشه به حساب مشتری در whmcs تا فاکتور خودکار پرداخت شه
    برای شروع شما فایل Zip که از سایت دانلود کردید رو در Root وب سایت تون یعنی در فولدر public_html آپلود کنید و همونجا هم Extract اش کنید.
    یک سری فایل در سرور شما کپی میشه.
    بعد از اون اگر برای وب سایت تون درخواست درگاه پرداخت دادید و تایید شده، برای دریافت کد API خودتون به این لینک Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی مراجعه کنید.

فایل modules/gateways/callback/payline.php را نیز ویرایش کنید و API خودتون رو اونجا قرار بدید.
    بعد به پنل ادمین whmcs بردید و به قسمت Setup>Payment Gatewayes مراجعه کنید و از قسمت Activate module ،ماژول پرداخت با Payline را انتخاب کرده و فعال نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط arman_gts نمایش پست ها
    اسم شرکتتون دقیقا چی هست ؟شماره ثبت و اینا
    عذر میخوام پستهارو کامل نخوندم
    Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
    شماره ثبت 5658 خرم آباد

تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,670
    تشکر شده در
    1,818 پست

[QUOTE=Neo2;397171]

برای شروع شما فایل Zip که از سایت دانلود کردید رو در Root وب سایت تون یعنی در فولدر public_html آپلود کنید و همونجا هم Extract اش کنید.
    یک سری فایل در سرور شما کپی میشه.
    بعد از اون اگر برای وب سایت تون درخواست درگاه پرداخت دادید و تایید شده، برای دریافت کد API خودتون به این لینک Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی مراجعه کنید.

فایل modules/gateways/callback/payline.php را نیز ویرایش کنید و API خودتون رو اونجا قرار بدید.
    بعد به پنل ادمین whmcs بردید و به قسمت Setup>Payment Gatewayes مراجعه کنید و از قسمت Activate module ،ماژول پرداخت با Payline را انتخاب کرده و فعال نمایید.
    با سلام دوباره دوست عزیز چرا فایل مربوط به whmcs باید تو روت بریزیم از روت چه ربطی به whmcs داره منظورم اینه که whmcs جایی دیگه نصبه(از دوستان خواهش دارم فایل های این ماژول یه برسی کنن خدارو شکر من برسی کردم چیزی خاصی باگی نداشت شمام یه زحمت بکشید نتیجه رو بگید تا من ببرم واسه تست)

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

[QUOTE=sarwhost;397373]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها

با سلام دوباره دوست عزیز چرا فایل مربوط به whmcs باید تو روت بریزیم از روت چه ربطی به whmcs داره منظورم اینه که whmcs جایی دیگه نصبه(از دوستان خواهش دارم فایل های این ماژول یه برسی کنن خدارو شکر من برسی کردم چیزی خاصی باگی نداشت شمام یه زحمت بکشید نتیجه رو بگید تا من ببرم واسه تست)
    دوست گرامی برای اینکه کاربر اذیت نشه، تمام فایل ها رو توی فولدر های خودشون قرار دادیم و زیپ کردیم. دقیقا کاری که بقیه سیستم ها هم انجام میدن.
    فایل Zip طوری تنطیم شده که شما وقتی فایل رو تو روت Extract کنی هرکدوم از فایل های مربوطه در مسیر خودشون قرار میگیرن.وگرنه دلیل دیگه ای نداره.
    کدها قبل از انتشار چندین بار تست میشن و از نظر امنیتی مشکلی ندارن. باز هم دوستان نگاه کنن اگر موردی بود بفرمایید برطرف کنیم.

13. تعداد تشکر ها از Neo2 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,670
    تشکر شده در
    1,818 پست

[QUOTE=Neo2;397378]

دوست گرامی برای اینکه کاربر اذیت نشه، تمام فایل ها رو توی فولدر های خودشون قرار دادیم و زیپ کردیم. دقیقا کاری که بقیه سیستم ها هم انجام میدن.
    فایل Zip طوری تنطیم شده که شما وقتی فایل رو تو روت Extract کنی هرکدوم از فایل های مربوطه در مسیر خودشون قرار میگیرن.وگرنه دلیل دیگه ای نداره.
    .
    دوست عزیز فکر کنم منظور منو خوب متوجه نشدید ببینیداکثرا" ما میایم یه ثاب دوماین یا یه پوشه تو روت میسازیم مثلاportوبعد میایم whmcs توی همون پوشه نصب میکنیم ودر صفحه اول یا همون روت مثلا یه قالب html میریزیم حالا منظور من این بود اگه ما whmcs توی پوشه جدا نصب کردیم چه ربطی داره بیایم تو روت ماژول رو اپ کنیم
    در ضمن حدف من فقط فقط کمک به شماست اگه با طرز سوالای بنده مشکل داشتید بگید

صفحه 3 از 34 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)