وردپرس خیلی مصرف شده
به دلیل قالب های زیادی که داره
به دلیل سادگی در استفاده و هستش و خیلی راحت میشه دیولوپش کرد ولی اینکه اینقدر همه چی ول هستش هرجا کد از خودت در کنی هم که درست نیست بی قاعده
خوب هر کسی یه سادگی یک وردپرس نصب می کنه و جند تا دسته ایجاد می کنه و شروع می کنه به پست زدن و راهت سایت راه می افته که دلیل اصلی استفاده ی زیادش هستس
Best Open CMS: WordPress vs Joomla vs Drupal | Keep an Open Eye Eye, Sir
Usage Statistics and Market Share of Content Management Systems for Websites, March 2012
یکی از دلایلی که دروپال کمتر استفاده میشه اینه که قالب های خیلی کمتری داره
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
وردپرس برای یک سایت بلاگ عالی هستش ردش نمی کنم
الان وبلاگ خودمو با وردپرس دارم نگرش می دارم
ولی برای ساختن یک سایت حرفه ای مثلا برای یک شرکت دروپال خیلی بهتر هستش
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ورد پرس و جوملا عامه پسند تر هستند ولی اصلا قبول ندارم که هیچ کدوم از سیستم های مدیریت محتوا به movable type برسه تعداد نفراتی که کار با این سیستم رو میتونن انجام بدن به 1000 یا 2000 نفر نمیرسه توی جهان ولی چی؟؟؟چیییی داداش؟؟میهن دانلود پی سی دانلود cnet شاخ در نیارید همه ی سایتای بزرگ ایران======movable type مثل p30day و و و و و و....اگر باورتون نمیشه برید یه سرچ بکنید ولی آدمه خلشو میخواد مثل من که 1 سال بشینه یه cms یاد بگیره نه وردپرس که توی 30 ثانیه نصب میشه و همین باعث میشه که بگیم بهترینه؟؟؟عمرااا..
دقیقا حرف دوستمون درسته که به شرایط شما بستگی داره و دانشتون با هر کدوم راحتید راحت باشید و زندگیتون رو کنید.
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
woshka جان کل کلی راه انداختیا :دی
دروپال کار نکردم ، قالبش خیلی کم پیدا میشه ، اگر چندتا قالب خوب واسش داری واسم پ.خ کن (انگلیسی و واسه سایت دانلود فیلم)
Fresh Start Again!
سی ام اس فقط و فقط وردپرس
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
یک چیز جالبی که دیدم ، این بود که دوستان گفته بودند وردپرس و جوملا بهترین هستند !
خوب باید بگم که اشتباه میکنید . دروپال رو نمیشه گفت یکی از قوی ترین ها بلکه باید گفت در دنیای متن باز و در نوع خودش قوی ترینه .
چه از نظر امنیت و چه از نظر برنامه نویسی و از خیلی لحاظ دیگه برترین سیستم متن بازی هستش که موجوده .
بد نیست به اطلاع دوستان برسونم که سایت کاخ سفید آمریکا یعنی مهم ترین ارگان حکومتی دنیا رو با دروپال نوشتند - منبع : Drupal - Wikipedia, the free encyclopedia
خیلی از سایتهای دیگه ی مهم رو هم میشه نام برد که با دروپال نوشتند . البته دروپال ایرادهای زیادی هم داره از جمله دشواری بسیار زیاد در درک چگونگی عملکرد سیستم .
در کل به عنوان کسی که ۱۰ ساله برنامه نویسی وب انجام میده سیستم های متن باز رو در مقایسه با سیستم های دیگه بهتر نمیدونم .
اولین دلیل همون متن باز بودنشونه - یک سیستم متن باز رو هر کسی از محتویاتش خبر داره در نتیجه اگر یک ضعف احتمالی وجود داشته باشه همه ازش خبر دارند و این میتونه امنیت یک وبسایت رو به خطر بندازه .
دلیل دوم اینه که سیستم های متن باز ممکنه خیلی از نیازهای شما رو برآورده نکنند .
و دلیل آخر هم اینه که پروژه های متن باز چون غیر تجاری هستند وقت و هزینه و دقت کمتری از طرف تیم اصلی صرفشون میشه و همیشه چند قدم از پروژه های تجاری عقب ترند .
شما هر پروژه متن بازی رو که در نظر بگیرید - در مقایسه با انواع تجاریش ضعفهای زیادی داره - حتی با اینکه سیستم عاملهای متن باز لینوکس از قوی ترین ها در دنیا هستند - در مقابل انواع تجاری ضعف های زیادی دارند و کمبود های زیادی درشون حس میشه . البته منظور من قیاس با ویندوز نیست ها هر چند که همون ویندوز هم یک جاهایی از لینوکس خیلی جلوتره .
دست آخر بهتون پیشنهاد میکنم برای پروژه های خیلی مهم و بزرگ تا جایی که میتونید از سیستمهای از پیش نوشته شده استفاده نکنید و اگر هم میکنید از متن بازها استفاده نکنید و باز اگر از متن بازها استفاده میکنید به خصوص PHP برید سراغ همین دروپال که از هر نظری از جوملا و وردپرس و E107 و بقیه سر تره .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)