می دونین که softlayer و دیتاسنتر theplanet با هم ادغام می شن و کلا برند سافت لایر می مونه
واقعا بهترین دیتاسنتر دنیا سافت لایر هست
می دونین که softlayer و دیتاسنتر theplanet با هم ادغام می شن و کلا برند سافت لایر می مونه
واقعا بهترین دیتاسنتر دنیا سافت لایر هست
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون
واسه گزینه ی اول و دوم می خوایم
پشتیبانیش چجوریه؟؟؟ دیتاسنترش کجاس؟؟؟
استفاده رو که گفتم, از لحاظ قیمت فرقی نمیکنه
میشه واضح تر توضیح بدیدبه نظر من چیزی که میتونه از ارزش های وب سایت کم کنه همین میزبانی هست
من خودم از بین دیتاسنتر ها هتزنر و Leaseweb رو بهتون پیشنهاد میدم اگر میخواد چیزی از ارزش های سایتتون کم نشه روی این 2 تا دیتاسنتر فکر کنید
آقا اصلا شما استاد هاست و سرور ولی یه سوال: شما از وقتی به دنیا اومدید استاد بودید؟؟؟
دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده جواب سوال به اصطلاح احمقانه ی من رو بدید (قصد توهین ندارما, من کوچیک همتونم)
نقطه ضعفی داره که لازم به دونستن باشه؟؟؟
ویرایش توسط Iman.r : December 15th, 2010 در ساعت 13:57
با این شرایط من از دیتاسنتر کانتینیوم آمریکا آفر های خوبی رو میتونم بدم ( پورت 1Gbps با پهنای باند Unmetered )
محدوده قیمت رو بگید تا آفر ها رو بدم
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
با این شرایط من از دیتاسنتر کانتینیوم آمریکا آفر های خوبی رو میتونم بدم ( پورت 1Gbps با پهنای باند Unmetered )
محدوده قیمت رو بگید تا آفر ها رو بدم
این آدرس سایت دیتاسنتر ولی سرور ارائه نمیدن ~~> Chicago Colocation | Continuum Data Centers
سرور مجازی هم خواستید در خدمتیم ~~> http://www.webhostingtalk.ir/f15/18153/
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
این آدرس سایت دیتاسنتر ولی سرور ارائه نمیدن ~~> Chicago Colocation | Continuum Data Centers
سرور مجازی هم خواستید در خدمتیم ~~> http://www.webhostingtalk.ir/f15/18153/
دیتاسنتری خوبه که با توجه به سروهاش و سرویس هاش و قیمتی ها همه با هم جور در بیان. فرض کنید یه سرور که واسه هاستینگ میخوایی هتنزنر میده 300 سافلایر میده 500 وقتی سرویس هتزنر عالیه . سافت لایر چه چیزی رو سرور میده که این قیمتشه !!!!!
قیمت مناسب = کیفیت خوب
یه امضا من نگاه کنی لیست ذیتا سنتر های که خوب هستن و خیلی ها تایید می کنن وجود داره.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
SoftLayer
AS36351 SOFTLAYER Technologies Inc.
AS24940 HETZNER-AS Hetzner Online AG RZ
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
SoftLayer
AS36351 SOFTLAYER Technologies Inc.
AS24940 HETZNER-AS Hetzner Online AG RZ
هر آشی به پول نیست. یکی ماهر هستش با وسایلی که قیمت مناسب دارن .خوشمزه میپزه ارزون میده.
الان بیا ببینیم بیشتر این انجمن یا هاستینگ ها و سایت ها و ... از کدوم dc هستش . 30 تاش که دسته منه .
سافت لایر چی !! یکی بیاد یگه سافت لایر دارم 2 تا و 1 ساله اونجام.
ممد خوب تو با کل اروپا مشکل داری تو اصلا نظر نده.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)