فروش عیدانه با تخفیف دائمی - شرکت سریع سرور میناب ارائه سرور از هلند و انگلستان همراه با رید ۱۰ +تست رایگان
با سلام
شرکت سریع سرور میناب با مسئولیت محدود به شماره ثبت ۱۶۸۳ و شناسه ملی: ۱۴۰۰۵۵۷۳۸۸۱ با نام تجاری Loginvps که بیشتر شناخته شده بین کاربران عزیز می باشد ما با یاری شما کاربران عزیز ۵ سال کاری موفق را گزرانده ایم که جز معدود سرویس دهنده گانی هستیم که مثل همیشه و با قدرت به کار خود ادامه می دهیم . بعد از مدتها در نظر داریم آفر های فروش سرویس خود را در اینجا مطرح کنیم . از خصوصیات این سرویسها :
دو CPU فیزیکی Intel Hexa-Core Xeon E5-2420
اختصاص دادن یک هسته اضافه برای خریداران این آفر
استفاده از منابع CPU بصورت نامحدود و بدون لیمیت fair usage
دارا بودن ترافیک نامحدود UNLimited Bandwith
استفاده از هادر های Enterprise با دور 7200 RPM
دارا بودن Raid 10 HW سخت افزاری
خلاص شدن از دست ابیوز های بی مورد
دارای پورت ۱ و ۲ گیگابیت نامحدود
برای تست در تاپیک درخواست دهید
سابقه ۵ ساله ما در این عرصه و کیفیت سرویس ها همراه با پشتیبانی ۲۴ ساعته با کادر مجرب مدیریتی و فنی توانسته همراه رضایت مستمر شما عزیزان را جلب کند کیفیت رمز ماندگاری است .
پاسخ : فروش عیدانه با تخفیف دائمی - شرکت سریع سرور میناب ارائه سرور از هلند و انگلستان همراه با رید ۱۰ +تست رایگان
سلام مجدد خدمت همه کاربران عزیز .
سرویسهای تست که ایمیل زده بودید تحویل داده شده . اگر تحویل سرویس با تاخیر مواجه می شود بخاطر حجم زیاد درخواست ها می باشد .
همچنین خاطر نشان می کنم تمامی دوستانی که نیاز به سرور ربات کلش اف کلنز دارند (سرور بلو استکس) می توانند با خرید رم ۱ گیگ و ۲ گیگ از سایت جهت راه اندازی این سرویس اقدام کنند .
با خرید این سرویس می توانید بدون اینکه نیاز داشته باشید به بازی سر بزنید اتک غارت (لوت) داشته باشید .
پاسخ : فروش عیدانه با تخفیف دائمی - شرکت سریع سرور میناب ارائه سرور از هلند و انگلستان همراه با رید ۱۰ +تست رایگان
سلام
دوست عزیز میتونید یک سرور تست ویندوز 2012 برام ارسال کنید؟
2 ساعت هم کافیه برای تست
فقط جهت تست سرعت و کیفیت پورت
سرور برای هاست دانلود لازم دارم
با تشکر
نوشته اصلی توسط emperatoor73
سلام
دوست عزیز میتونید یک سرور تست ویندوز 2012 برام ارسال کنید؟
2 ساعت هم کافیه برای تست
فقط جهت تست سرعت و کیفیت پورت
سرور برای هاست دانلود لازم دارم
با تشکر
ایمیل : senatoor73 @ yahoo.com
سلام
نورزتان مبارک , سرویس برای شما ارسال شد لطفا چک بفرمایید و از طریق پیام خصوصی خبر دهید .
سوالی بود در خدمتم . سال خوبی داشته باشید / .
ویرایش توسط loginvps.com : March 21st, 2016 در ساعت 00:57
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
نوشته اصلی توسط loginvps.com
مجدد چک بفرمایید , سرویس برای شما ارسال شده . لطفا بعد از اتمام تست اطلاع دهید .
سال خوبی را برای شما آرزومندیم .
سلام
دوست عزیز سرور تست به دستم رسید ممنون
به آلمان و آمریکا سرعت بسیار خوبی داد حدود 100 مگابایت
اما متاسفانه به ایران سرعت خوبی نداد و اکثر کاربرای من هم از ایران هستند
با اینکه رم 1 گیگ بود ولی کیفیت بالایی داشت و هنگ نکرد
ممنون
نوشته اصلی توسط redevil6990
سلام
لطفا در صورت امکان یک سرویس تست Ubuntu Server 14.04 LTS داخل RapidSwitch ارائه کنید.
ممنون
سلام دوست عزیز
ببخشید که دیر دارم جوای میدم در اینجا
سرویس Rapidswitch ما تکمیل شده برای حفظ کیفیت فعلا سرویس جدید روی این لوکیشن ارايه نمی کنیم
سروریس از هلند موجود هست که کیفیت بالاتری هم داره اگر خواستید در خدمت شما هستم .
سوال دیگری بود در خدمت هستم .
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10