ممنون با مرام
- - - Updated - - -
دوستان ی سوال
من وقتی سابنت و ایپی تکی خرید اطلاعاتش علاوه بر اینکه در ایمیل میاد در کجای پنل مشخصه .
اطلاعات ایپی و سابنت های خریداری شده
ممنون با مرام
- - - Updated - - -
دوستان ی سوال
من وقتی سابنت و ایپی تکی خرید اطلاعاتش علاوه بر اینکه در ایمیل میاد در کجای پنل مشخصه .
اطلاعات ایپی و سابنت های خریداری شده
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
رفرنس نامبر یعنی چی ؟
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
پس یعنی اگه من تیکیت کردم بعد ایمیل برام میاد ک جواب و کد رفرنس نامبر داخلشه؟
2.بعد چطوری از طریق کد رفرنس نامبر میشه پیگرد شد؟
خب من همیشه وقتی تیکیت میدم در هتزنز...همون موقع کد پیگیری رو می ده بهم ؟ کجا میده
2.بعد جوابش ک ب ایمیلم میاد باید از طریق کد پیگیری بفهمم ک اون کدوم پاسخ هست یعنی پاسخ چ تیکیتیه؟
3.بعد منظورتون چیه روی ایمیل باید ری پلای کنید ...؟ منظورتون اینه مثلا اگه من ی تیکیت مطرح کردم و بعد پاسخ دادن ب ایمیلم...اگه باز سوابی در این رابطه داشتم نمی تونم از پنل بفرستم باید ری پلایکنم ب ایمیل
ممنون میشم تک تک جواب بدید
- - - Updated - - -
داداش ممنون میشم کمک کنید
شرمنده اگه مبتدیم
درود
دوست عزیز پاسخ های بنده کاملا شفاف بود نمیدونم دیگه چطوری باید توضیح داد که براتون باز سوال پیش نیاد.
کد پیگیری با ایمیل براتون میاد.در مورد سوال 2 بله.در مورد سوال 3 باید همان ایمیلی که دیتاسنتر در پاسخ تیکت شما داده در صورت ادامه بحث ریپلای کنید و از باز کردن تیکت جدید خوددداری کنید.
داداش چند تا سوال
اولا من ک مثلا یک سابنت ایپی خریدم اطلاعت سابنت ایپی رو از کجا می تونم بفهمم
2. همچنین شما گفتید ک:
همان ایمیلی که دیتاسنتر در پاسخ تیکت شما داده در صورت ادامه بحث ریپلای کنید و از باز کردن تیکت جدید خوددداری کنید.
حالا من وقتی در صورت ادامه بحث بخوام ادامه بدم وقتی پاسخم رو ب همون ایمیل ری پلای کردم باید همراه ماسخ کد پیگیری رو بفرستم
شرمنده داداش اماتورم من سوال کلیم اینه کد پیگیری رو از کجا دریافت کنم و چگونه ازش استفاده کنم
تورو خدا همینو بگو ممنون
- - - Updated - - -
دوستان تو رو خدا کمک کنید دیع
- - - Updated - - -
تورو خدا کمک کنید
داداش چند تا سوالاولا من ک مثلا یک سابنت ایپی خریدم اطلاعت سابنت ایپی رو از کجا می تونم بفهمم 2. همچنین شما گفتید ک: همان ایمیلی که دیتاسنتر در پاسخ تیکت شما داده در صورت ادامه بحث ریپلای کنید و از باز کردن تیکت جدید خوددداری کنید.حالا من وقتی در صورت ادامه بحث بخوام ادامه بدم وقتی پاسخم رو ب همون ایمیل ری پلای کردم باید همراه ماسخ کد پیگیری رو بفرستمشرمنده داداش اماتورم من سوال کلیم اینه کد پیگیری رو از کجا دریافت کنم و چگونه ازش استفاده کنمتورو خدا همینو بگو ممنون
با سلام و عرض ادب
دوستان در صورتی که تک آیپی را تا 6 عدد سفارش بدیم بعدا میتونیم پک 30 تایی 6 تایی یا 6 تایی هم اضافه کنیم ؟ محدودیت سفارش چجوریه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)