فعلا که دور دست اوناست
اما ضرب المثل : گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
فعلا که دور دست اوناست
اما ضرب المثل : گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
بابا مگه تو ایران چند تا سرور می خواستن سی پنل داشته باشن یا چند تا الان دارن؟؟؟؟؟؟؟
براشون اصلا مهم نیست!
من شنیدم که یکی از صاحبای cPanel اسرائیلیه برا همین با ایران خیلی مشکل داره (البته کپی رایت خبر برا کامرانه :دی )
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
مثل اينكه جمع كردن امضا ها تاثير گذار بوده
درباره اينكه چرا عربي نوشتند هم بهشون بايد حق داد
فعلا با اعراب طرفن ....
josh مسئول مسدود كردن ليسانس ها ، كه دو مقام دولتي هم داره يهودي هستش
مرگ بر اسرائيل
من نمیدونم اینا مشکلشون با یه 4 تا مثل ما هاست فروش هست یا مشکلشون با سران این مملکت هست
اگه با ما هست که نیست چرا با ما رو اذیت میکنند
واقعا احمقانه هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
Josh مسئول امور مالی شرکت سی پنل هست هم چنین یهودی هست ولی به دلیل اینکه پشتیبان سیستم کنترل پنلی سی پنل برای شرکت Sun هست و این شرکت کاملا اسرائیلی هست آقای Eran Vanounou برای همین تحریم کرده !
البته حق هم داره مثلا Bill Gates بیاد ایران تحریم کنه که لایسنس نمی خرین !
جبران خسارات بقیه سیستم هارو دارن می کنن !
این همه نرم افزار Crack شده استفاده می کنیم و کسی چیزی نمی گه که حق همه شرکت های خارجی هست که نرم افزار بفروشن !
سی پنل هم این حقی که ما از بقیه شرکت ها گرفتیم داره از ما می گیره
پس کی بود میگفت با cPanel صحبت کردم گفتن ما خودمون میخواهیم آزاد کنیم براتون اما دولت نمیذاره ots:
اخه يك مشكلي كه هست اينه كه سي پنل همينجوريشم كلي باگ داره
چه برسه به نال شدش
و يك مورد ديگه اي كه در موردش اطمينان ندارم اينه كه
يكي از دوستان گفته بود كه اگر سي پنل بخواد حتي بدون پسورد با كاربري روت ميتونن وارد كنترل پنل بشن
يهو ديديد زدن كل اكانتاتونو پاك كردن
و يك سوالي هم دارم
كسي اينجا سرور وارز ساپورت با قيمت مناسب سراغ داره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)