-
January 9th, 2009, 18:49
پاسخ : ثبت دامین استودیو شات فور یو
نوشته اصلی توسط
KamranOnline
.com .net .org و بیشتری ها گران هستند. با جای خاصی مقایسه نمی کنک که بگم سرویس کدام بهتره ولی در نرخ معمول دامنه ها کلا بالا هست !
سلام
با نرخ های شما که مقایسه می کنم (ehost.ir/domain.php) بالا نیست، و پایین تر است.
به هر حال،
ممنون از نظرتون.
-
-
January 9th, 2009 18:49
# ADS
-
January 9th, 2009, 20:09
نوشته اصلی توسط
mrvahid
سلام
با نرخ های شما که مقایسه می کنم (ehost.ir/domain.php) بالا نیست، و پایین تر است.
به هر حال،
ممنون از نظرتون.
قیمتی که ما برای نمایندگان مون می دیم 7000 تومان دامین هست من هم از شما سوال کردم برای همکاران چند می تونین بدین !
قیمت ما طبق آمارهایی که در میاریم از کسانی که تبلیغات گشترده می کنن تعیین می کنیم و همیشه پایین ترین قیمت رو در بازاریابی هامون داریم که بتونیم مشتری بگیریم!
-
-
January 10th, 2009, 09:12
مدیر کل
فکر کنم بهتر بود شما یه قیمت همکاری میدادی یه قیمت هم به مشتری
به هر حال به همدیگه کمک کنید تا اینکه به پرو پای همدیگه بپیچید
اگه بدونید اون طرفی ها چه قدر خوشحال میشند ما درگیری تو خود هاستینگمون داشته باشیم و روی بیاریم به اون ها .......
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
January 15th, 2009, 22:58
نوشته اصلی توسط
M4$T3R
فکر کنم بهتر بود شما یه قیمت همکاری میدادی یه قیمت هم به مشتری
به هر حال به همدیگه کمک کنید تا اینکه به پرو پای همدیگه بپیچید
اگه بدونید اون طرفی ها چه قدر خوشحال میشند ما درگیری تو خود هاستینگمون داشته باشیم و روی بیاریم به اون ها .......
سلام.
ضمن تشکر از شما، به هیچ وجه قصد درگیری با کاربران محترم سایت و همینطور Kamran را نداریم و معتقدیم که هر کس مشتری های خود را داشته و خواهد داشت.
پایدار باشید.
-