سلام چون قیمت دلار فرقی نخواهد کرد پس زیاد فرقی نخواهد کرد فقط کارکردن با خارجی ها راحتتر و بدون دردسرترخواهد شد.
برای افرادی بخوان مستقیم کار کنند البته پرداختاشون رو مجبورن با واسط انجام بدن دوباره چون تامین کننده ی دلارخود نمیتوانندباشند.
ارادت
فروشنده های داخلی
خریدارهای داخلی
فروشنده ها و خریدارها
هیچ کدام
سلام چون قیمت دلار فرقی نخواهد کرد پس زیاد فرقی نخواهد کرد فقط کارکردن با خارجی ها راحتتر و بدون دردسرترخواهد شد.
برای افرادی بخوان مستقیم کار کنند البته پرداختاشون رو مجبورن با واسط انجام بدن دوباره چون تامین کننده ی دلارخود نمیتوانندباشند.
ارادت
یه ماه دیگه بخاطر حمایت از تروریست یا یه بهونه دیگه دوباره تحریم میشم ... !
درضمن باید ببینید تحریم های اولیه برداشته میشن یا ثانویه
با من در ارتباط باشید
مشاوره راه اندازی کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ با 9 سال سابقه کار
پذیرش سفارشات طراحی و راه اندازی سایت
جناب سجادیه دلایل خوبی مطرح کردند.
مطمئنا اگر توافق خوب پیش بره ، دلار ارزان خواهد شد ، یک سری از دوستان عنوان کردن سرور 2 هزار تومن و... خب دوستان اگر دلار بیاد پائین مطمئنا ارزش ریال ما بیشتر میشه و توان خرید مردم میره بالاتر و همین 2 هزار تومان ارزش سابق خودش رو خواهد داشت
سلام
اشتباه می کنی و در دراز مدت متوجه این اشتباهتون خواهید شد دوست عزیز امیدوارم من باشم و ده سال دیگه و یا بیست سال دیگه به این تاپیک اشاره کنم
درحالی که نه سرمایه گذاری چندانی صورت گرفته از شرکتهای واقعا خصوصی خارجی فناوری (فقط ساپورت ود فترفروش کوچیک)و نه چندان قیمت ارزتغییر کرده است.
من و شما کارمون فناوری هست و بهتره یکم صحبت های فعالین اقتصادی و دست اندرکاران این حوزه رو بررسی کنیم شاید بیشتر متوجه شدیم و از ارزوهامون فاصله گرفتیم و واقع بین شدیم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146199
ارادت
ویرایش توسط 007 : July 15th, 2015 در ساعت 16:16 دلیل: کامل کردن متن
نظرات جالب بود
قیمت دلار با تحریم بخواد تغییر کنه ! بانک مرکزی هم هیچ !
فعلا که قیمت رفته بالا تر
تحریم ها برداشته بشه شما بتونید راحت خرید کنید با دلار چند تومنی ؟
در کل تاثیری زیادی نداره
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
قیمت دلار که پایین تر نمیره عمرا ! حالا خدا کنه ایرانیا بتونن با دنیا ارتباط و تجارت داشته باشند ، و از این انزوا در بیایم ، حالا معلوم نیست که میخوان بردارن ؟ نکنه طی 10 سال :|
جناب 007
ممنون میشم من رو در لیست دوستانتان اد کنید و پیام خصوصی یا ایمیل بهم بدید
پیام خصوصی برای من فعال نیست
nozarian2003@gmail.com
با سلام
در مورد پی پال اصلا مربوط به تحریم های هسته ای نیست که برداشته بشه !!!
پی پال به دلیل تحریم های حمایت از تروریسم و حقوق بشر مخفف بهILSA + Petroit Actبرای مردم ایران بسته شده است !
دوستان لطفا در مورد موضوعی که اطلاعی از آن ندارید بحث نکنید و امید پوچ به کاربران ندهید !
ارادتمند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)