-
January 17th, 2012, 19:25
عضو انجمن
پاسخ : کدام لایسنس لایت اسپید؟
حالا اگر من جوابمو تو این انجمن گرفتم آخرش هم باید برم wht.com
اینجا فقط باید آفر داد و گرفت!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2012 19:25
# ADS
-
January 17th, 2012, 19:27
نوشته اصلی توسط
kamkar
حالا اگر من جوابمو تو این انجمن گرفتم
آخرش هم باید برم wht.com
اینجا فقط باید آفر داد و گرفت!
بله
اینجا شده webhostingoffer نه تالک !
یه تاپیک خرید بزن
طرف با گوشیش میاد افر میده اما سوال
هیچ کس نمیاد !
-
تعداد تشکر ها از faratools به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2012, 19:32
عضو انجمن
دو هسته ای استفاده کنین، اگر مشکلی خوردین Upgrade کنین، من Usage کاربر هام خیلی بالاست ولی دو هسته ای کاملا جوابگو هست
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
-
تعداد تشکر ها ازMr_Parham به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012, 15:15
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام؛
در ویکی لایت اسپید، در مورد این که کدام از لایسنس های لایت اسپید (1 هسته ای، 2 هسته و...) برای کار شما مناسب است اومده:
کد:
The license does NOT require the licensed CPU cores to match the amount of CPU or cores of your physical server. It simply denotes the number of CPUs that the LiteSpeed server process will utilize. The LiteSpeed server itself is very lightweight and does not consume as much CPU or memory as MySQL and PHP.
If your server has more than one CPU core, you can choose between 1, 2, 4 or 8 CPU licenses. If you have a very powerful server with several dozens of CPU cores available, please contact sales for customized build solutions.
Some factors to consider:
What other processes are running on the same server?
For example, if you have a 4-core server and run LSWS, PHP, and MySQL on the same server, you can buy 1 or 2-CPU license, as your other CPU power will be fully utilized by PHP and MySQL processes. Usually for a 4-core server, you will not need anything higher than a 2-CPU license if you have other external applications like PHP or RoR.
برای کسایی که حال ندارن بخونن به طور اجمالی توضیح میدم:
گفته که لازم نیست تعداد هسته های پشتیبانی شده لایت اسپید با هسته های فیزیکی سرور شما برابر باشه! برای تعداد هسته های بیش از یکی، میشه از لایسنس 1 هسته، 2 هسته، 4 یا هسته استفاده کرد!
سوال من اینه که:
برای مثال در یک سی پی یو 4 هسته ای، اگر از لایسنس 1 هسته ای یا 2 هسته ای استفاده کنیم دقیقا چه اتفاقی میفته، و این تعداد هسته ها چقدر تاثیر میزاره؟ اگر خیلی تاثیر گذاره، چرا لایت اسپید تک به راحتی گفته میشه ضعیف تر هم گرفت (و پول کمتری داد؟)
من چند سال کار میکنم با لایت اسپید
8 cpu خیلی فرق میکنه سرعت سایت ها چندین برابر میشود
سرعت پاسخ دهی بالا رفته
-
تعداد تشکر ها از MizbanVps به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012, 15:18
عضو انجمن
به نظر دوستان فرق بین دو هسته ای و چهار هسته ای اون قدر هست که ادم اون مقدار پول بده ؟؟ (سرور من 8 هسته ای هست)
Mr_Parham
-
-
June 11th, 2012, 16:31
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
به نظر دوستان فرق بین دو هسته ای و چهار هسته ای اون قدر هست که ادم اون مقدار پول بده ؟؟ (سرور من 8 هسته ای هست)
ارتباطی بین هسته های لایت اسپید با هسته های سی پی یو وجود ندارد ، بلکه به تعداد سی پی یو بستگی داره
البته فکر نمیکنم بیش از 2 هسته لایت اسپید نیاز کسی باشه، چون یک هسته هم زیاده
شما با یک هسته شروع کن و اگر تعداد کانکشن ها و .... از یک هسته بالاتر بود ، بر روی 2 هسته
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها از هاست 97 به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012, 17:24
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
هاست 97
ارتباطی بین هسته های لایت اسپید با هسته های سی پی یو وجود ندارد ، بلکه به تعداد سی پی یو بستگی داره
البته فکر نمیکنم بیش از 2 هسته لایت اسپید نیاز کسی باشه، چون یک هسته هم زیاده
شما با یک هسته شروع کن و اگر تعداد کانکشن ها و .... از یک هسته بالاتر بود ، بر روی 2 هسته
من بیش از شش ماه هست که روی دو هسته هستم، در طول روز حدود 1000 تا و در طول شب بین 2000 تا 2500 تا Connection به سرور هست به طور معمول، بعضی موقع ها سایت کند باز میشد برای همین سرور جدید خریداری کردم امروز در مورد Upgrade لایت اسپید مطمئن نبودم برای همین سوال کردم، ممنون
Mr_Parham
-
تعداد تشکر ها از Mr_Parham به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012, 17:57
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
من بیش از شش ماه هست که روی دو هسته هستم، در طول روز حدود 1000 تا و در طول شب بین 2000 تا 2500 تا Connection به سرور هست به طور معمول، بعضی موقع ها سایت کند باز میشد برای همین سرور جدید خریداری کردم امروز در مورد Upgrade لایت اسپید مطمئن نبودم برای همین سوال کردم، ممنون
مشکل کند شدن به دو مورد برمیگرده
پورت سرور و سرعت هارد دیسک که این دو مورد وابسته هست به کانکشنها
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها از هاست 97 به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012, 17:58
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
هاست 97
مشکل کند شدن به دو مورد برمیگرده
پورت سرور و سرعت هارد دیسک که این دو مورد وابسته هست به کانکشنها
مشکل از هارد دیسک ها مطمئن هستم که نیست، پورت رو از کجا میشه متوجه شد ؟؟
Mr_Parham
-
تعداد تشکر ها از Mr_Parham به دلیل پست مفید