ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
همه دوستان از سختی کار و سرور و مدیریت و پشتیبانی و این جور چیزها صحبت کردن ولی یک مسئله خیلی مهم و اساسی رو فراموش کردن و اون طیف مصرف کننده و بعبارت بهتر واژه به اصطلاح مشتری
یعنی بعضی وقتها دلت میخواد سرت و به دیوار بکوبی از دست برخی مشتریها .اطلاعات فنی -387 درجه کلوین زیر صفر ،توقع در دمای جوش و ادعا در حال ذوب
سرو کله زدن با مشتری و برطرف کردن مشکلات آنها گاهی وقتها اعصاب خوردیش ده برابر داون شدن سرور هست. یک چیز جالب مد شده اینکه میان پشت پشتیبانی آنلاین و طوری وانمود می کنند که هیچ اطلاعاتی ندارند و میخوان تازه شروع کنند فقط هم به خاطر گرفتن تخفیف .عز و جز می کنند در حد بوندس لیگا .بعد که سرویس را گرفتن تازه می بینید که بابا طرف 2سال داره کار میکنه و حالا بیا و ببین چه سایتهایی رو میاره رو سرور.
20 تومن پول میدن میخوان سایت کلوب رو براشون میزبانی کنید و اگر بخواهید چیزی بگید میشید آدم بده و کلاهبردار و الی آخر .
یک مشتری داشتیم اومده بود نمایندگی مستر گرفته روزی که عذرش رو خواستیم دیدیم 100 تا چت روم رو سرور بارگذاری کرده .یک ماه تمام ما سر این سایتها عذاب کشیدیم.به نظر من تهیه کردن زیرساختهای لازم یک بخش کار هست .بخش اساسی کار که خیلی با اعصاب و روان پرسنل بازی می کند مشتریان و نحوه سرویس خواهی ایشان می باشد.
متشکر از راهنمایی تون دوست عزیز خیلی کار آمد بود
ممنون از پستتون تشکر.
به نظر بنده براي شروع كار و تداوم آن نياز به يك تيم هست و يك نفر كه اين تيم را هدايت كند .
كه افراد اين تيم هر كدام در حيطه كاري مشخص شده فعاليت كنند .
بعنوان مثال كسي كه كار مديريت را به عهده دارد نبايد كار پشتيباني را انجام دهد.
اگر همه كار ها در چهار چوب مشخص و با برنامه جلو بره به نظر من با موفقيت همراه هستش
كه باز هم تاكيد ميكنم كه هر كاري اعم از پشتيباني ، فروش ، مديريت و .. از اهميت خودش برخوردار هست
گروه فناوری اطلاعات الکامان
Elkaman.ir
کانال تلگرام : @Elkaman | مشاوره : @Elkamansp
تلفن دفتر مرکزی : 05138709547
تمامی شرکت های درست و حسابی پشتیبانی 24ساعته دارند خود من5تاشونو میشناسم حالاشاید تو شیفت شب یه کارمند مثلا" به خاطر بی خوابی درست پاسخ مشتری نده اینو نمیشه گذاشت رو حساب اینکه شرکت ها پشتیبانی شب ندارند!!!! ولی خوب هرچی پول بدی آش میخوری یوزری که اینا براش مهمه باید 100مگ هاست بخره 100.000تومان چون اون کارمند ها حقوق میخوان + هزینه سرور مگر شرکتی باشه مثل افرانت مثلا" اینترنت بده به پشتیبانی اینترنتش بگه کار هاستینگ هم انجام بده که خوب اونجوری هزینه خیلی کاهش پیدا میکنه
به نظر من روش صحبت کردن با مشتری حتی همکارها هم نیاز به تجربه و دانش لازم داره به قول خودمون مشتری خودمونی نشه و.... من بررسی کردم بیشتر مشکلات فقط فقط به خاطر خودمونی شدن با مشتری هستش
به نظر من باید یه جوری کار کرد که اصلا" مشتری کارش به پشتیبانی فنی نیوفته من از بعضی شرکت ها سرویس گرفتم شده تو یک ماه حتی یه تیکت هم به پشتیبانی فنی نزدم حالا یکی میاد اسکریپت میخواد یا میگه برام قالب نصب کنید این فکر نکنم عضو پشتیبانی حساب بشه
ویرایش توسط GOD : January 16th, 2014 در ساعت 12:40
سلام دوستان
این کاربر با خودش چند چنده؟ بهم پ خ داده:
من چند لحظه شوکه شدم که این داره چی میگه! این پستی که شما کوت کردی مال اوت ۲۰۱۳ هستش!نوشته اصلی توسط webna
عزیز من:
من تاراهاستینگ رو در شرایطی واگذار کردم که درش از آخرین تکنولوژی ها اضافه می شد.
ما از اسکریپت خصوصی کنترل پنل برای وی پی اس با مجازی ساز kvm استفاده می کردیم که نسخه ضعیف ترش رو با نام solusvm ماهی 12.5$ میفروشن! در حالی که ما خودمون این رو نوشتیم.
انشاا... این اسکریپت رو در اختیار دوستان قرار میدهم. زحمت برنامه نویسیش رو آقای حامد قهرمانی یا همون حامد رامزی کشیدن که اکثر دوستان ایشون رو میشناسن و از مهارتشون اطلاع داند.
ما هاست های بیزینس کلاسمون رو با تکنولوژی کلاد تحویل میدیم و امنیت آن را ۱۰۰٪ تضمین می کنیم و برای ادعا حرفمون مسابقات هک می زیادی در انجمن های ایرانی مثل آشیانه و برخی انجمن های خارجی برگزار کردیم.
ما نمایندگی پنل اس ام اس داشتیم اما پنل آن اختصاصی خودمان بود.
سرویس های آنلاین زیادی در این مدت راه اندازی کردیم مانند: تبدیل انلاین فایل - که واقعا در نوع خودش بی نظیره
ما قیمت سرویس ها را بسیار ارزان قرار داده بودیم و هدفمون به هیچ وجه کسب درامد نبود. در مورد کیفیت سرویس ها هم می توانید از کاربران سوال فرمایید.
حال هم سایت از بین نرفته و فقط واگذار شده!
امیدوارم هرچه زودتر با سرویس های جدیدی در خدمت دوستان باشیم.
در حال حاضر هم به کمک دوستان تاراهاستینگی در حال نوشتن یک پلتفورم برای فارکس هستیم تا بتوانیم ضمن انجام ایده های نوینی در این زمینه مجوز اولین کارگزاری ایرانی فارکس را اخذ کنیم.
امیدوارم شما هم نسبت به تمام مساپل دید وسیع تری داشته باشد ;-)
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)