-
March 12th, 2010, 15:16
عضو انجمن
پاسخ : مطمئن ترين سايت ايراني براي ثبت دامنه ؟؟؟
خوب دوستمون گفتن مطمین ترین جا که سایت اصلیش هست .
ایرنیک، مرکز ثبت دامنه نقطه-آیآر (.ir) – ایرنیک
در این جا ثبت نام کنید اونجا که خودشون میدن 14400
ولی اگه بخواین ما رابط مالی می شویم و با قیمت 3900 ثبت می کنیم.
ولی اگه دامین کام بخواین من در uk2 ثبت می کنم همراه با تحویل پنل خدمت خودتون.
-
-
March 12th, 2010 15:16
# ADS
-
March 12th, 2010, 16:00
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
بگردند نماینده پیدا کنند تو ایران و دامین را ثبت کنند و از اونجایی که ابرانی ها دنبال ثبت دامین ارزان هستند همین مسائل وجود دارد خواستید از کانادا براشون ثبت میکنیم سالی 14 دلار کانادا ایا حاضر هستند این هزینه را پرداخت نمایند یا دنبال ثبت ارزان دلاری دامین هستند؟
همین دایرکتی هم ببنید چون اکثرا رسیلر هستند چه مشکلاتی داشتند
هاست ايران و خيلي هاي ديگه با قيمت پايين و پنل اختصاصي ثبت ميكنند و مستقيم هم نماينده هسنتد توكاووز هم باز شما ريسلر يا ساب ريسلر هستيد و مستقيم نميشه و امكان تحريم كانادا هم خيلي بيشتر از هندوستان هست
-
-
March 12th, 2010, 16:10
عضو انجمن
-
-
March 12th, 2010, 17:12
نوشته اصلی توسط
amiri113
ما خودمون الان 4 سال هستش داريم با resellerclub کار ميکنيم و خدا رو شکر هيچ مشکل خاصی نبوده! به جز يک بازه زمانی که با estdomains کار ميکرديم و est به مشکل خورد و تا برگردوندن مجدد بعضی اکانت ها به پنل اصلی resellerclub يک مقدار زمان برد تا اين امکان فراهم بشه! همونطور که ميدونيد est هم اون زمان مثل همين شرکت uk2group الان فعاليت ميکرد و بعد که به مشکل خورد همه دامين ها دوباره به resellerclub برگشت.
estdomains وجود خارجي نداره و سلب امتياز شده و به طور كامل به دايركت آي واگذار شده ولي پنل هاي قديميش مشكل داره هنوزم
-
-
March 12th, 2010, 17:27
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
H+R
estdomains وجود خارجي نداره و سلب امتياز شده و به طور كامل به دايركت آي واگذار شده ولي پنل هاي قديميش مشكل داره هنوزم
منم عرض کردم در اون زمان!
يک شرکتی بود مثل همين uk2group الان! آخرشم به مشکل برخورد و جمع کرد رفت. در مورد مشکل فعلی پنل هاش اطلاعی ندارم!
فقط تا يک مدت انتقال از يوزر های estdomains به resallerclub ممکن نبود ولی بعد که انقال ممکن شد همه دامين ها رو به resallerclub برگردونديم و الان هم در نزديکی slab4 هستيم و خدا رو شکر مشکل خاصی هم باهاش نداشتيم!
نميدونم دوستانی که ميگن مشکل داره، مشکلشون چی هستش اما خوشحال ميشم بشنوم!
با تشکر
علی امیری
-
-
March 12th, 2010, 18:53
نوشته اصلی توسط
amiri113
منم عرض کردم در اون زمان!
يک شرکتی بود مثل همين uk2group الان! آخرشم به مشکل برخورد و جمع کرد رفت. در مورد مشکل فعلی پنل هاش اطلاعی ندارم!
فقط تا يک مدت انتقال از يوزر های estdomains به resallerclub ممکن نبود ولی بعد که انقال ممکن شد همه دامين ها رو به resallerclub برگردونديم و الان هم در نزديکی slab4 هستيم و خدا رو شکر مشکل خاصی هم باهاش نداشتيم!
نميدونم دوستانی که ميگن مشکل داره، مشکلشون چی هستش اما خوشحال ميشم بشنوم!
با تشکر
علی امیری
الانم est به resallerclub نميشه ولي ساپورت رايگان انجام ميده مشكل خاصي ولي نداره
-
-
March 12th, 2010, 19:05
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
H+R
الانم est به resallerclub نميشه ولي ساپورت رايگان انجام ميده مشكل خاصي ولي نداره
نميدونم!
ولی ما که همش رو برگردونديم داخل خود ريسلر کلاپ و ديگه مشکلی باهاش نداريم!
فکر کنم دوستانی که از directi مينالن مشکلشون به خاطر کار کردن با ريسلر ها هستش! نمونش uk2group
-
-
March 12th, 2010, 19:18
عضو دائم
هر چی میخواهید بگید.من از onlinenic تکون نمیخورم. جام هم خوبه
-
-
March 12th, 2010, 19:34
عضو دائم
دایرکت آی برای ایرانیها بهترین هست و ضمنا هیچ مشکلی هم نداره، هر مشکل فنی هم برای کسی پیش بیاد، ساپورتش فوری رفع میکنند.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
March 12th, 2010, 22:15
بهترین گزینه tucows هست ! پنل کاملا اختصاصی هست ، یعنی ریسللر بحث مالی رو انجام می ده و هیچ کاری دیگه نمی تونه بکنه !
الان که دایرکتی داره 5 دلار ثبت می کنه ، باز هم آشناهام دارند توی tucows باهام ثبت می کنند ! چون کیفیت و امنیت این شرکت رو دیدند
-