-
July 20th, 2013, 02:27
آموزش متصل شدن به سرور مجازی از طریق ریموت دسکتاپ
سلام دوستان
در این تاپیک ،میخوام آموزش استفاده از ریموت دسکتاپ که برای اتصال به سرور مجازی استفاده میشود را آموزش بدم...
خوب ابتدا
از منوی Start در بخش Accessories برنامه ی Remote Desktop Connection را اجرا میکنیم .
سپس بر روی گزینه ی Options کلیک میکنیم
در قسمت Computer آی پی که از طرف ما برای VPS ( سرور مجازی ) شما اختصاص داده شده را وارد کنید و در قسمت User Name نام کاربری خود را وارد میکنید که به صورت پیشفرض در بار اول Administrator است.
از سربرگ Display در قسمت Remote Desktop Size اندازه ی پنجره ی Remote را با توجه به سایز صفحه ی نمایش خود تنظیم کنید و در قسمت Colors کیفیت رنگ را روی کمترین میزان ممکن قرار دهید تا اتصال سریعتری داشته باشید.
برای انتقال فایل از سیستم خود به سرور و یا برعکس در قسمت Local Resources بر روی گزینه More در پایین کلیک کرده و سپس تیک Drives را زده OK کنید.
بر روی گزینه ی Connect کلیک کنید.
پس از باز شدن صفحه ی Remote در قسمت Password گذرواژه ای را که از طرف ما برای VPS شما اختصاص یافته است، وارد نمایید.
امیدوارم بدردتون بخوره !!!
--------
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2013 02:27
# ADS
-
July 20th, 2013, 05:07
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2013, 12:24
عضو دائم
پاسخ : آموزش متصل شدن به سرور مجازی از طریق ریموت دسکتاپ
سطح علمی انجمن در حال ارتقا هست
از همین انجمن کپی میکنید درون همین انجمن میزنید؟
البته دو خط ازش کم شده و کلمه ی name به user name تغییر داده شد باقی کلمات کاملا یکسان هست
http://www.webhostingtalk.ir/f14/71105/
مقایسه کنید:
از منوي Start در بخش Accessories برنامهي Remote Desktop Connection را اجرا ميکنيم.
سپس بر روي گزينهي Options کليک ميکنيم:
در قسمت Computer آي پي که از طرف ما براي VPS شما اختصاص داده شده را وارد کنيد و در قسمت User Name نام کاربري خود را وارد ميکنيد که به صورت پيشفرض در بار اول Administrator است.
از سربرگ Display در قسمت Remote Desktop Size اندازهي پنجرهي Remote را با توجه به سايز صفحهي نمايش خود تنظيم کنيد و در قسمت Colors کيفيت رنگ را روي کمترين ميزان ممکن قرار دهيد تا اتصال سريعتري داشته باشيد.
بر روي گزينهي Connect کليک کنيد.
پس از باز شدن صفحهي Remote در قسمت Password گذرواژهاي را که از طرف ما براي VPS شما اختصاص يافته است، وارد نماييد.
سلام دوستان
در این تاپیک ،میخوام آموزش استفاده از ریموت دسکتاپ که برای اتصال به سرور مجازی استفاده میشود را آموزش بدم...
خوب ابتدا
از منوی Start در بخش Accessories برنامه ی Remote Desktop Connection را اجرا میکنیم .
سپس بر روی گزینه ی Options کلیک میکنیم
در قسمت Computer آی پی که از طرف ما برای VPS ( سرور مجازی ) شما اختصاص داده شده را وارد کنید و در قسمت User Name نام کاربری خود را وارد میکنید که به صورت پیشفرض در بار اول Administrator است.
از سربرگ Display در قسمت Remote Desktop Size اندازه ی پنجره ی Remote را با توجه به سایز صفحه ی نمایش خود تنظیم کنید و در قسمت Colors کیفیت رنگ را روی کمترین میزان ممکن قرار دهید تا اتصال سریعتری داشته باشید.
برای انتقال فایل از سیستم خود به سرور و یا برعکس در قسمت Local Resources بر روی گزینه More در پایین کلیک کرده و سپس تیک Drives را زده OK کنید.
بر روی گزینه ی Connect کلیک کنید.
پس از باز شدن صفحه ی Remote در قسمت Password گذرواژه ای را که از طرف ما برای VPS شما اختصاص یافته است، وارد نمایید.
امیدوارم بدردتون بخوره !!!
--------
موفق باشید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 19:02
سلام دوستان من یک سرور vps لینوکس روش کریو نصبه دارم می خوام داخل سرور برم هر کاری کردم نشد من مبتدی هستم لطف کنید منو راهنمایی کنید
-
تعداد تشکر ها از king_speedred به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 19:17
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
king_speedred
سلام دوستان من یک سرور vps لینوکس روش کریو نصبه دارم می خوام داخل سرور برم هر کاری کردم نشد من مبتدی هستم لطف کنید منو راهنمایی کنید
برای سیستم عامل لینوکس اگر رابط گرافیکی نصب نشده که معمولا نمیشه باید از طریق نرم افزار putty به سرور لینوکستون متصل بشید.
لازم به ذکر است اگر تا حالا وارد لینوکس سروری نشدید بدانید که مانند محیط کامند پرامت هست و با زدن دستور باید کار خود را انجام بدهید.
با تشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 20:37
تشکر این دستوراتی که بیشتر تو این زمینه بکار می رود چی لینوکس
- - - Updated - - -
سلام ببخشید دوستان روی این سرورvps فقط کریو نصبه نه لینوکس نه ویندوزه برای وارده شدن به سرور چی کار کنم ممنون
Kerio Control
8.1.1 build 928
Hostname
control
Operating System
Linux
-
-
August 25th, 2014, 20:45
-
تعداد تشکر ها از talait به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 20:48
دوستان بزرگواری کنید جواب بدید
-
-
August 25th, 2014, 21:36
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
king_speedred
دوستان بزرگواری کنید جواب بدید
https://your ip address:4081/admin
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 22:30
ببخشید دوستان فکر کنم بد گفتم من یک سرور وی پی اس دارم که روش کریو نصبه الان می خوام سیسکو نصب کنم و کریو رو پاک کنم لطفا راهنمای کنید چی کار کنم لینک نرام افزارهای که لازم دارم و آموزش از اول رو لازم دارم چون دوستان تو این زمینه اطلاعات ندارم مبتدی هستم
-