-
January 11th, 2013, 21:04
عضو دائم
پاسخ : نصب cpanel نال شده
نوشته اصلی توسط
clickchat
سلام نال شده سیستم هیچ مشکلی نداره فقط کافیه یکم روش کد نویسی کنی و امنیتش رو بالا ببری موفق باشید
به این مورد هیچ کدومتون دقت کردید که اگه سیپنل شکایت کنه سرور تون بی شک مسدود خواهد شد؟
سیپنل با اکثر دیتاسنتر ها همکاری میکنه
پس یادتون باشه فقط رو سرور ایران سیپنل نال نصب کنید
-
-
January 11th, 2013 21:04
# ADS
-
January 11th, 2013, 21:22
عضو انجمن
-
-
January 11th, 2013, 21:28
لينك ك ج نميده
ولي تا حالا خيلي از اينا گرفتيم ك هيچكدوم ج نداده
-
-
April 20th, 2013, 12:52
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
بزرگترین مشکلی که خواهید داست آپدیت هست که اونم خیلی واجبه وگرنه در صورت بروز مشکل یا موردی دیگه هیچ کاری نمیتونید بکنید
منم میخوام نال استفاده کنم اما شما گفتی بروز مشکل و آپدیت و اینا دقیقا چه اتفاقی میخواد بیوفته؟ یا حالا مگه آپدیت نشه چی میشه؟
-
-
April 20th, 2013, 12:53
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
allbert
دوست عزیز این چیز که عرض میکنم پاسخ سوال شما نیست اما اگر برای یک سایت ساده به سی پنل نیاز دارید
و میخوهید سی پنل نول شده رو استفاده کنید امنیت کلوزو از سی پنلی که نول شده باشه بیشتره l-)
یه کلوزو نصب کنید مصرف رم پاین و فری بودنش نکته جالب توجهی هست برای شما
آحه cpanel با koloxo قابل مقایسه نیست
-
-
April 20th, 2013, 12:58
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
mojtaba_so2000
سلام نمیدونم تاپیک مال کی هست.
ما فقط یه سوال پرسیدیم.
هیچ آدم عاقلی نمیاد نسخه نال سیستم رو نصب کنه رو سرور.
ما فقط میخواهیم رو لوکال نصب کنیم همین و بس دیگه شما بحث رو به تریال و همه چیز کشوندید و حتی یک کلمه هم به بحث اصلی نپرداختید.
تا اونجا که من میدونم نیاز به centos داره شما چجوری رو لوکال میخوای بریزی مگه cms که رو لوکال بریزی
-
-
April 23rd, 2013, 20:15
عزیزم تاپیک که هوووووووه مال خدا میدونه کیه
ولی ما میفهمیم که کی کجا نصب میشه منظور از لوکال رو vmware هست.من خودم نسخه لایسنس دار رو نصب کردم خیلی هم عالی جواب میداد بعد 15 روز هم اتومات از کار افتاد
-
-
August 26th, 2016, 18:38
دوستان من نیاز دارم که سی پنل نال شده را روی یه سیستم لوکال نصب کنم و این برای تست هست . ایا کسی قبلا سی پنل نال نصب کرده ؟ اگر امکانش هست کمک کنید
ممنون
-