-
January 15th, 2013, 12:13
عضو جدید
* کمک * میخوامم قسمت پول رو درست کنم اما بلد نیستم ؟ هزینه ها رو میخوام به تومان دریافت کنم ؟
سلام
میخوام واحد پول این whmcs رو به تومان یا ریال درست کنم که وقتی مشتری میاد ببینه و موقع پرداخت آنلاین همون هزینه ها رو پرداخت کنه ؟
دوستان کمک کنید ثواب داره
هرکی از دوستان کمک کنه این whmcs رو راه بندازم یه پنل ارسال اس ام اس مجانی با 2000 تا اس ام اس رایگان بهش میدم ؟
ID Yahoo : Poshtiban.PcFaGroup
-
-
January 15th, 2013 12:13
# ADS
-
January 15th, 2013, 12:34
پاسخ : * کمک * میخوامم قسمت پول رو درست کنم اما بلد نیستم ؟ هزینه ها رو میخوام به تومان دریافت کنم ؟
خب الان مشکلتون چیه ؟
بگید همینجا راهنمایی تون میکنیم
-
-
January 15th, 2013, 12:37
پاسخ : * کمک * میخوامم قسمت پول رو درست کنم اما بلد نیستم ؟ هزینه ها رو میخوام به تومان دریافت کنم ؟
-
-
January 15th, 2013, 12:57
عضو جدید
میخوام تو whmcs این واحد پولی رو درست کنم و پرداخت آنلاین بزارم که مشتری میاد پرداخت کنه و اوکی بشه ؟
-
-
January 15th, 2013, 13:32
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
خب الان مشکلتون چیه ؟
بگید همینجا راهنمایی تون میکنیم
میخوام واحد پولی رو به ریال یا تومان درست کنم تا موقع پرداخت مشتری پول درست دریافت شود
-
-
January 18th, 2013, 01:32
عضو جدید
وارد بخش زیر بشید
Setup
Payments
Currencies
می توانید currnecy موجود را ادیت کنید
قسمت suffix را بنویسید (( تومان ))
Currency Code را هم (( تومان )) بنویسید
مشکلتون حل میشه
-
-
January 18th, 2013, 12:54
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
granitdev
وارد بخش زیر بشید
Setup
Payments
Currencies
می توانید currnecy موجود را ادیت کنید
قسمت suffix را بنویسید (( تومان ))
Currency Code را هم (( تومان )) بنویسید
مشکلتون حل میشه
خب بله شما درست میگید واحد پولی رو باید چطوری بزاریم که درست باشه موقع پرداخت همون پول از کارت مشتری کسر بشه ؟
اگه میشه یه توضیح بدید ؟ " کامل "
-
-
January 18th, 2013, 14:55
عضو جدید
format رو بر روی 1,234 قرار بده
rate روی 1 باشه
بعد از این کافیه یک Product اضافه کنی و قیمت اون رو به تومان وارد کنی
-
-
January 18th, 2013, 15:23
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
granitdev
format رو بر روی 1,234 قرار بده
rate روی 1 باشه
بعد از این کافیه یک Product اضافه کنی و قیمت اون رو به تومان وارد کنی
من این کار رو میکنم وقتی میاد فرمتش اینطوریه 1.00 میخوام قیمت رو وارد کنم باید 2500.00 اینطوری وارد کنم که تو سایت درست باشه این درسته ؟
-
-
January 18th, 2013, 15:32
همه واحد ها رو حذف کنید
فقط ریال یا تومان رو بزارید بمونه
-