-
October 29th, 2012, 16:19
عضو انجمن
پاسخ : قابل توجه همکاران گرامی که در xlhost سرور دارن!
من خودم دوست عزیز تا حالا سمت دیتاسنتر هتزنر نرفتم و همیشه از بهترین دیتاسنترها سرویس ارائه دادم
اصلا هتزنر رو قبول ندارم
ولی جواب سوال من رو ندادید خیلی جالبه دوباره تکرار میکنم
متوجه نمیشم شما چظوری و از کجا این دلار رو میارید و پرداخت میکنید با این قیمت یعنی دیتاسنتر اینجوری باهاتون کنار میاد ؟!
پرداخت رو با 40 دلار مثلا انجام میدید ؟! اینجوری هم که دیتاسنتر پول برقشم در نمیاره ؟!
-
تعداد تشکر ها از peyman0742 به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012 16:19
# ADS
-
October 29th, 2012, 16:19
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
حالا ما این ماه یعنی همین امشب باید تمدید کنیم
ببینیم جناب خرازی هر دلار رو چند حساب میکنند
ولی دلار 1225 امکان نداره
با سلام
هیچکس از برنامه این دیتاسنتر خبر نداره ولی بله بعضی از سرور های قدیمی بر روی این دیتاسنتر هنوزم با همون دلار 1226 تومنی دارن فاکتور میخورن دلیل این کار چیه ما هنوز نفهمیدیم
اگه فاکتور های قبلیتون دلار 2100 تومنی بوده امشب هم باید همون دلار رو پرداخت کنید چون فاکتر دیتاسنتر همون دلار رو حساب میکنه
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 16:22
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
هیچکس از برنامه این دیتاسنتر خبر نداره ولی بله بعضی از سرور های قدیمی بر روی این دیتاسنتر هنوزم با همون دلار 1226 تومنی دارن فاکتور میخورن دلیل این کار چیه ما هنوز نفهمیدیم
اگه فاکتور های قبلیتون دلار 2100 تومنی بوده امشب هم باید همون دلار رو پرداخت کنید چون فاکتر دیتاسنتر همون دلار رو حساب میکنه
موفق باشید
با توجه به گفته این عزیز پس باید از مقدار دلارهای پرداختی کم کنه دیتاسنتر ؟!
-
-
October 29th, 2012, 16:22
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
peyman0742
من خودم دوست عزیز تا حالا سمت دیتاسنتر هتزنر نرفتم و همیشه از بهترین دیتاسنترها سرویس ارائه دادم
اصلا هتزنر رو قبول ندارم
ولی جواب سوال من رو ندادید خیلی جالبه دوباره تکرار میکنم
متوجه نمیشم شما چظوری و از کجا این دلار رو میارید و پرداخت میکنید با این قیمت یعنی دیتاسنتر اینجوری باهاتون کنار میاد ؟!
پرداخت رو با 40 دلار مثلا انجام میدید ؟! اینجوری هم که دیتاسنتر پول برقشم در نمیاره ؟!
ما دلار از جایی نمیاریم این فاکتور خود دیتاسنتر هست که سرور های سال قبل رو با دلار همون سابق فاکتور میکنه و الان سرور جدید با درخواست جدید اگه بدید با دلار بالاتری نسبت به اون زمان هستش چیزی حول حوش 2100-2300
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
-
-
October 29th, 2012, 16:23
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
peyman0742
با توجه به گفته این عزیز پس باید از مقدار دلارهای پرداختی کم کنه دیتاسنتر ؟!
دلار کم کنه یا اینکه هزینه فاکتور رو به ریالی به ما بده فرقی نداره
دوستانی که در ایران هستند هزینه ریالی رو پرداخت میکنن
-
-
October 29th, 2012, 16:32
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
بله ما به حساب برادر جناب خرازی به ریال هزینه ی سرور هارو میدیم یه سرور معمولی حدودا با دلار جدید 440 تومن در میاد
کلا انسان بسیار مهربان و با معرفتی هستند این آقای خرازی سرور مارو ماه پیش بدون پرداخت هزینه فعال کردند و ما یک روز بعد هزینه رو ریختیم
این یعنی ایرانیا
ما همه اینجوری هستیم ایشون با فرهنگ قدیم ایران رشد کرده
کاش هم هبه اینجا برسیم که اونور دنیاست و هوای ایرانیهارو داره
بله خوشبختانه ایشون بسیار هوای ایرانی هارو داره
و باید بابت این همه کمک که میکنه ازش ممنون بود
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 16:41
عضو انجمن
خیلی عالیه واقعا دست مریزاد
-
-
October 29th, 2012, 20:41
عضو انجمن
چه جالب آدرس جناب خرازی رو به ما هم بدین ببینیم قضیه از چه قراره ! ما اینجا به ریال بهشون پول بدیم
شماره تماس : 77395636-0210912308338909364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
تعداد تشکر ها از ezat1 به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012, 21:30
عضو انجمن
اگر با این دلار بشه پرداخت کرد از ovh بیایم بیرون دیگه کار تو اون دیتاسنتر صرف نداره
یک زمانی سرور بود 100 تومن الان سرور 200 تومن با آی پی حدود 270 280
الان هم که دو ماهش در اومد 603
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
October 29th, 2012, 21:35
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
بله ما به حساب برادر جناب خرازی به ریال هزینه ی سرور هارو میدیم یه سرور معمولی حدودا با دلار جدید 440 تومن در میاد
کلا انسان بسیار مهربان و با معرفتی هستند این آقای خرازی سرور مارو ماه پیش بدون پرداخت هزینه فعال کردند و ما یک روز بعد هزینه رو ریختیم
این یعنی ایرانیا
ما همه اینجوری هستیم ایشون با فرهنگ قدیم ایران رشد کرده
کاش هم هبه اینجا برسیم که اونور دنیاست و هوای ایرانیهارو داره
بله ایشون واقعا یک ایرانیه با شخصیت و با فرهنگ هستند
خیلی هوای ایرانیهارو دارند،برای ما هم جوری شده بود که ایمیل تحویل سرور رفته بود اسپم و ما بعد 5 روز بشون گفتیم سرور رو چرا نمیفرستید و گفتند که فرستادیم و دیدیم رفته اسپم بعد گفتیم 5 روز استفاده نکردیم تماس گرفتیم و 5 روز رو اضافه کردن بهمون!
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید