-
September 11th, 2012, 11:35
عضو دائم
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟
والله من یک عمر پای فارکس وقت گذاشتم و به عنوان یکی از اساتید این رشته در ایران شناخته شدم و داخل دانشگاه تهران هم تدریس کردم همچین چیزی ندیدم که بشه ارز رو ارزانتر گیر آورد. در این رشته درآمد به دلار خواهید داشت ( البته اگر ضرر نکنید که 99.9% ضرر می کنند ) و راحتتر خرج می کنید امام اینکه براتون ارزانتر در بیاد امکان نداره!
حالا ایشون گفتند بورس من نمی دانم کاش راهش رو یاد بگیرم.....
-
-
September 11th, 2012 11:35
# ADS
-
September 11th, 2012, 11:41
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
آقای پارسیان جواب بنده رو هم بدید لطفا خواهشا / براتون سه بار ایمیل زدم مشکلم چیه . یه سرور مجازی روی سرور که بسته شده است و هنگ کرده یا هر چی نیاز به ریست یا باز شدن دارم
اگر امکانش هست انجام بشه بگید اگر هم امیدی نیست بگید تا یک جواب درست حسابی به مشتری ها بدیم . لطفا خواهشا توضیج بدید
با بنده تماس بگیرید
نوشته اصلی توسط
akonews
آخه این جوابه مرد حسابی.
20 روزه ما رو الاف کردی که چی؟
مدرک چی داری؟
غیر اینه که چند تا ایمیل دادی که درخواست شماره حساب کردی که پولرو برگشت میدم ولی بعد از 20 روز هیچی و تیکتم رو از سیستمتون حذف کردید!
من از شما شاکی هستم و پول من به حساب شما ریخته شده.
چرا ما بایستی چوب به قول خودتون ندانم کاریشما روبخوریم که البته من شک دارم و میدونم که 100 درصد دروغ میگی.
خلاصه همه چی در ... حل می شود.
ما که گفتیم شماره حساب بده ندادین! به قول شما بله در دادگاه ؛ سایبری یا...هر جا دوست داشتین حل میشود!
نوشته اصلی توسط
danitfk
احتمالش هست همه چیز حل بشه بتونیم سرور رو از طرف شما تمدید کنیم؟
بله در حال پیگیری هستیم! یک سری قول هایی دیتاسنتر داده منتظریم ببینیم چی میشه!
نوشته اصلی توسط
camelian77
دوست عزیز اون که بورس نیست. اون فارکس هست. پس شاید با دلار و یوروی فارکسی پرداخت می کنید شما ؟؟؟ آره یا نه؟
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!
نوشته اصلی توسط
shivahost
والله من یک عمر پای فارکس وقت گذاشتم و به عنوان یکی از اساتید این رشته در ایران شناخته شدم و داخل دانشگاه تهران هم تدریس کردم همچین چیزی ندیدم که بشه ارز رو ارزانتر گیر آورد. در این رشته درآمد به دلار خواهید داشت ( البته اگر ضرر نکنید که 99.9% ضرر می کنند ) و راحتتر خرج می کنید امام اینکه براتون ارزانتر در بیاد امکان نداره!
حالا ایشون گفتند بورس من نمی دانم کاش راهش رو یاد بگیرم.....
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!
-
-
September 11th, 2012, 11:44
نوشته اصلی توسط
faranetwork
[B][B]بله در حال پیگیری هستیم! یک سری قول هایی دیتاسنتر داده منتظریم ببینیم چی میشه!
خبرشو تا کی میتونید بدید..؟
-
-
September 11th, 2012, 12:00
ویرایش توسط akonews : September 11th, 2012 در ساعت 12:09
-
-
September 11th, 2012, 12:19
عضو انجمن
-
-
September 11th, 2012, 12:34
عضو انجمن
ویرایش توسط Reza.exe : September 11th, 2012 در ساعت 12:36
-
تعداد تشکر ها ازReza.exe به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2012, 13:03
عضو انجمن
پس در مورد اون بورس ارز لطفا اطلاع رسانی کنید... ما هم یاد بگیریم. چون فکر میکنم راهی برای اینکه ارز رو ارزون تر از بازار تهران بگیرید نیست (ارز سالم و قانونی و تمیز).
اگر این حرف هایی که در مورد نحوهی پرداخت شما میزنن درست باشه شما آبروی همکاران ایرانیتون رو بردید.
----------------------------------------------------------
-
-
September 11th, 2012, 13:56
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
4danlod
از OVH هم بخواهیم مستقیم سرویس بگیریم که نمیشه میگه حتما باید billing معتبر داشته باشید برای verify .
اینم از مشکلات ما ایرانی ها!!
هیج جا قبولمون ندارن هر روزم بدتر می شود.
چرا خودمون نمیتونیم ؟
شما برو پرداخت کن من تست کردم میشه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 11th, 2012, 13:59
عضو دائم
کسی شماره رضا کوهی رو نداره ؟؟؟؟
-
-
September 11th, 2012, 14:00
عضو جدید
این هم جواب یکی دیگه از ایمیل های من به ovh ....
Hi
For that server you will need to contact the owner of the server.
Kind Regards,
Neil
OVH.co.uk
وقتی درخواست دادم که سرور من رو با ip که دادم بیارن تو پنل خودم این جواب رو به من دادن....همه راه ها برگشت به خود اقای پارسیان....لطفا مشکل رو حل کنید تا به اطلاعات برسیم قبل از اینکه پاک بشه.
ممنون میشم توضیح کامل در مورد اینکه دیتا سنتر چی گفته بدید؟ اگر جریمه پرداخت شده پس چرا سرور رو باز نمیکنه؟مشکلش چیه؟
-
تعداد تشکر ها از HAMi به دلیل پست مفید