1- کلیه سرویسها دارای منابع اختصاصی هستند و فقط در رم افزایشی و پورت مشترک میباشند.
2- روی سرورهای اختصاصی در این کلاس 10 سرور مجازی قرار داده میشود.
3- انواع سیستمعاملها و کانفیگها قابل ارائه است.
4- درصورت درخواست مشترک، میزان مصرف بهنای باند ارائه میشود.
5- سرویس تست نیز قابل ارائه است.
نام پلان :DF-Enterprise-Shahrivar تعداد هسته :2 عدد فرکانس پردازنده : 1280 مگاهرتز سیستمعامل :ویندوز/لینوکس/غیره رم اختصاصی: 2048 مگابایت رم DDR3 * رم افزایشی: 4096 مگابایت رم DDR3 ** هارد دیسک :350 گیگابایت ساتا 2 *** فضای بکاپ : ندارد پهنایباند : نامحدود روی پورت 1 گیگابیت **** آدرس آیپی : 1 عدد مجازیسازی: VMware ESXi دیتاسنتر :دوسلدورف آلمان myLoc
*= این مقدار حافظه اختصاصی است.
**= این مقدار حافظه مشترک است.
***= مدل دیسک سخت RE4 با 64 مگابایت حافظه Cache است.
****= ترافیک خروجی نامحدود و ترافیک ورودی 10ترابایت است.
مشخصات سرویس اصلی: پردازنده :اینتل زئون E3 1240 - چهار هسته 3.30 گیگاهرتز
دیسکسخت :دو عدد دیسک سخت RE4 وسترن دیجیتال
پورت :یک گیگابیت بر ثانیه
امکانات پایه(هرسه به صورت رایگان فعال است):
1- امکان کنترل سرویس از پرتال کاربری(ریبوت، شاتداون و بوت)
2- امکان کنترل سرویس از پنل تحت وب
3- امکان کنترل سرویس از پنل تحت ویندوز
1-ارسال هرزنامه(ایمیل اسپم) روی کلیه سرویسها ممنوع میباشد، و دیتافارم حق بستن سرویس و عدم ارائه نسخهپشتیبان درصورت ارسال را برای خود محفوظ میدارد.
2-در پلان فوق کانفیگ به صورت رایگان ارائه میشود.
3-هزینه سرویسها باید قبل از سررسید واریز گردد، در غیر این صورت سرویس 24ساعت پس از سررسید خاموش و تا 3 روز دیسک نگهداری میشود.
4-کلیه سرویسهای دارای پنل کامل میباشند، و از داخل پرتال کاربری نیز قابل دسترسی هستند.
5-خواندن قوانین قبل از خرید الزامی است.
6-کلیه اطلاعات مشتریان دیتافارم باید حقیقی و شمارهحساب+شماره کارت باید در بدو ثبتنام قید شود.
7-برای اطلاع از گستره سرویسهای دیتافارم با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
8-در صورت درخواست کاربران نسخه پشتیبان بر حسب مدت زمان تعیین شده توسط آنها گرفته خواهد شد.
9-کلیه قیمتها با برآورد دلار 2000 (هردلار 0.75 یورو)تومانی است، بدیهی است(برای حفظ کیفیت)، درصورتی که نرخ ارز کم یا زیاد شود، به همان نسبت قیمتها تغییر خواهد کرد.
10- شرايط فسخ: پس از محاسبه ميزان روزهاي باقيمانده(با احتساب ميزان پهناي باند مصرفي) مبلغ سرويسها با کسر هزينه تراکنش از ١ ساعت تا ۵ روز بازگشت داده ميشود.
11- زمان تحویل تمام سرویس ها از 30 دقیقه تا 24 ساعت می باشد.
ویرایش توسط DATAFARM.IR : August 22nd, 2012 در ساعت 01:23دلیل: اشتباه
درضمن سرویسها برای میزبانی هاست دانلود بسیار مناسب است(پینگ بسیار پایین + سرعت بالا)
پایداری سرویسها نیز تا 99.9 تضمین میشود(بجژء مواقعی مانند آپدیت ورژن ESXi که از قبل اطلاع داده میشود.)
سلام..
1-کد تخفیف میخواد
2-هارد پر سرعته؟من سرعت هارد برام مهمه.
3-سی پی یو برای هر کاربر؟
در ضمن میخوام سریع تا امروز بگیرم.چون یه سری فایل یه جا دارم که باید امروز منتقلش کنم
(راستی شما احیانا در pc7 نبودید؟)
ممنون
ویرایش توسط sina13 : August 23rd, 2012 در ساعت 13:35
سلام..
1-کد تخفیف میخواد
2-هارد پر سرعته؟من سرعت هارد برام مهمه.
3-سی پی یو برای هر کاربر؟
در ضمن میخوام سریع تا امروز بگیرم.چون یه سری فایل یه جا دارم که باید امروز منتقلش کنم
(راستی شما احیانا در pc7 نبودید؟)
ممنون
با سلام
1-خیر
2- تست سرعت هارد ارائه شده است..(به جرات میتونم بگم جزء برترین هاردهای ساتا در جهان هست)
3-پردازنده اختصاصی برای هر کاربر هست(درصورتی که استفاده معقول باشد و دوستان فشار کامل نیاورند بیشتر از 1200 مگاهرتز نیز میشود.)
4-مشکلی نیست(سفارش بدید تا قبل از 12 براتون نصب رو شروع میکنم)
5-چرا بودیم(حمید و دیتافارم)
بابت تاخیر در پاسخدهی هم پوزش میطلبم/.
ویرایش توسط DATAFARM.IR : August 23rd, 2012 در ساعت 22:12