-
August 12th, 2012, 15:14
عضو انجمن
پاسخ : cms با سئو بالا
سلام
کار خوبیه تاپیک جداگانه!
ان شاء الله که بهترین انتخاب می کنید
اما من نظرم اینه که چون میخواید سرمایه گذاری کنید از اختصاصی استفاده کنید
بحث اصلی رو تاپیک جداگانه ان شاء الله
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
یا حق
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
تعداد تشکر ها ازiraniandata به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012 15:14
# ADS
-
August 12th, 2012, 20:14
نیوک مطمئنن آخرین گزینه ای هست که من سراغش خواهم رفت . بهترین گزینه وردپرس هستش از نظر من .
-
تعداد تشکر ها از safarian به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 01:33
-
تعداد تشکر ها از parsianweb به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 01:36
نوشته اصلی توسط
parsianweb
بدون شک wp
ایشون هم تایید میکنن .
کلا فکر نمیکنم کسی باشه توی اینترنت و بخواد بهترین cms اوپن سورس رو انتخاب کنه و اسم وردپرس رو نیاره !!
-
تعداد تشکر ها از safarian به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 01:50
عضو دائم
داداش من بستگی داره برای چه کاری میخواهید راه اندازی کنید؟ من خودم به شخصه با وردپرس و نیوک و جوملا و ... کار کردم.. چرا دروغ انصافا همشون آشغالی بیش نیستند.. واقعیت رو باید قبول کنیم هیچ کدومشون اصلا کامل نیست..یعنی شما از هیچ کدوم اینا نمیتونی یکجا انتظاراتت رو برآورده کنی.. دنبال یک چیزی هستی تو وردپرس پیدا میشه... دنبال یک چیز دیگه هستی تو نیوک پیدا میشه.. دنبال یک قالبی تو جوملا پیدا میشه..خدایی خود من سر همینا نابود شدم آخر فهمیدم سروته همشون یک چیزه... گفتند وردپرس سئو بهتری داره.. سایت زدم وردپرس رنک که نگرفت هیچ سقوط آزاد رنکینگ کرد... با نیوک سایت دارم هردفعه عشقش میکشه یک روزه 20 -30 هزار الکسا کم میکنه میشه سلطان سایتها کمتر از 24 ساعت سقوط آزاد میکنه میشه ته جدول... واسه همین بیخیال سئو و سیستم مدیریت شدم..چسبیدم به هدف اصلیم.شما هم همین کار رو کن.بچسب به هدفت و بیخیال سئو و ... شو. ببین واقعا چی دوست داری بزنی بر اساس همون سی ام اس انتخاب کن.. وردپرس وبلاگی بیش نیست.حالا بخوای هرجوری طراحیش کنی!! نیوک رو تا الان فقط نسخه 8.2 رو خودم قبول دارم..که البته راضی هم نیستم و اجباری روشم..نسخه جدید در دست ساخته انشالا که نسخه خوبی در بیاد... جوملا واقعا عالیه و شبیه یک سایت حرفه ای و شکیل هست اما واقعا پنلش سخته استفادش..
حالا شما ببین واقعا چی میخوای بزنی سی ام اس رو انتخاب کن..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 15:34
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
delta
داداش من بستگی داره برای چه کاری میخواهید راه اندازی کنید؟ من خودم به شخصه با وردپرس و نیوک و جوملا و ... کار کردم.. چرا دروغ انصافا همشون آشغالی بیش نیستند.. واقعیت رو باید قبول کنیم هیچ کدومشون اصلا کامل نیست..یعنی شما از هیچ کدوم اینا نمیتونی یکجا انتظاراتت رو برآورده کنی.. دنبال یک چیزی هستی تو وردپرس پیدا میشه... دنبال یک چیز دیگه هستی تو نیوک پیدا میشه.. دنبال یک قالبی تو جوملا پیدا میشه..خدایی خود من سر همینا نابود شدم آخر فهمیدم سروته همشون یک چیزه... گفتند وردپرس سئو بهتری داره.. سایت زدم وردپرس رنک که نگرفت هیچ سقوط آزاد رنکینگ کرد... با نیوک سایت دارم هردفعه عشقش میکشه یک روزه 20 -30 هزار الکسا کم میکنه میشه سلطان سایتها کمتر از 24 ساعت سقوط آزاد میکنه میشه ته جدول... واسه همین بیخیال سئو و سیستم مدیریت شدم..چسبیدم به هدف اصلیم.شما هم همین کار رو کن.بچسب به هدفت و بیخیال سئو و ... شو. ببین واقعا چی دوست داری بزنی بر اساس همون سی ام اس انتخاب کن.. وردپرس وبلاگی بیش نیست.حالا بخوای هرجوری طراحیش کنی!! نیوک رو تا الان فقط نسخه 8.2 رو خودم قبول دارم..که البته راضی هم نیستم و اجباری روشم..نسخه جدید در دست ساخته انشالا که نسخه خوبی در بیاد... جوملا واقعا عالیه و شبیه یک سایت حرفه ای و شکیل هست اما واقعا پنلش سخته استفادش..
حالا شما ببین واقعا چی میخوای بزنی سی ام اس رو انتخاب کن..
منم قبول دارم که هر کدومش یه سری محاسن و معایب داره
مرسی از همه ی دوستان که نظراتشونو گفتن.
-
تعداد تشکر ها از sohrab1374 به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 15:38
مسلما وردپرس بهترین انتخابه ! واقعا دنیای جدیدی خلق کرده وردپرس !
-
تعداد تشکر ها از mosili به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 15:59
سيو بیشتر بسته به خودتون هست
پلاگین ها-پوسته و محتوا از عوامل اصلی تاثیر گذارند.
وردپرس و مووبل تایپ پیشنهاد میشه
ویرایش توسط IranHosting : August 13th, 2012 در ساعت 16:03
-
تعداد تشکر ها از IranHosting به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 16:30
نوشته اصلی توسط
IranHosting
سيو بیشتر بسته به خودتون هست
پلاگین ها-پوسته و محتوا از عوامل اصلی تاثیر گذارند.
وردپرس و مووبل تایپ پیشنهاد میشه
Movable Type از نظر سئو برتری خاصی نسبت به وردپرس نداره . تنها چیزی که داره Ping دادن به صورت اتوماتیکه که اونم میشه توی وردپرس به وجود آورد .
ولی وردپرس هزاران امکانات دیگه داره که میشه به عنوان بهترین CMS سئو انتخابش کرد . هزاران پلاگین و پوسته و امکانات بیشمار ...
-
تعداد تشکر ها از mosili به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 16:31
عضو جدید
وردپرس و دیگر هیچ
اصلا هم حرف اونیکه گفت وردپرس وبلاگی بیش نیست را قبول ندارم
-
تعداد تشکر ها از rezaei1374 به دلیل پست مفید