شل برای گروه روت شل تیم هست و خیلی ضعیفه شما شل هایی که نام بردم کار کنید فکر کنم بگید دیگه شل فوق جدید c102 : - |
سرور شما خیلی ضعیف بوده.
تمام تنظیمات امنیتی رو دور میزنه ؟ یه سیف مود ساده رو دور نمیزنه عزیز چی رو پس دور میزنه.
یا حق
شما مطمئن هستید که به دایرکتوری دیگه ای نمیره ؟
لطف کنید ?dir=/tmp یا ?dir=/var یا ?dir=/etc و .... رو هم از url بزنید ببینید دایرکتوری رو میخونه یا نه ؟
اگه می تونین روی یه اکانت تست لینک شل رو بدین من یه نگاه بندازم که آیا برای شما جواب میده یا نه ؟
شما مطمئن هستید که به دایرکتوری دیگه ای نمیره ؟
لطف کنید ?dir=/tmp یا ?dir=/var یا ?dir=/etc و .... رو هم از url بزنید ببینید دایرکتوری رو میخونه یا نه ؟
اگه می تونین روی یه اکانت تست لینک شل رو بدین من یه نگاه بندازم که آیا برای شما جواب میده یا نه ؟
کاربرد شل ها اکثرا شبیه هم هستند ، تفاوت امنیت سرورها هست ...
کسی این کار رو فکر نمی کنم براتون انجام بده . ولی بنده شل رو آپلود کردم , در کل کار خاصی نمیشد باهاش انجام بدی ...
کاربرد شل ها اکثرا شبیه هم هستند ، تفاوت امنیت سرورها هست ...
کسی این کار رو فکر نمی کنم براتون انجام بده . ولی بنده شل رو آپلود کردم , در کل کار خاصی نمیشد باهاش انجام بدی ...
مرسی از پاسختون
از نظر امنیت سرور من برای شلهای معروف ایمن هست.با شل های دیگه مشکل ندارم
من فقط یه مورد رو میخوام ! این شل نتونه دایرکتوری های دیگه مثل var , tmp , etc , ..... رو بخونه !!!!
اگه کسی هست که این شل رو سرورش به این دایرکتوری ها اکسز نداره ، پ.خ بفرستین که در این مورد بیشتر صحبت کنیم .