Mac OS X Lion - Final on VMware
---------------------
مقدمه : متاسفانه لینک های دانلود که به کمک وی پی اس های قدرتمند گیگاوی پی اس تهیه کرده بودم به دلیل بن شدن 2 هفته ای بنده از این فروم و پاره ای موارد که اینجا جای بحثش نیست از بین رفته . البته در این لحظه ای دی کاربری گیگاوی پی اس بالغ بر دو ماه هست که در این فروم بن هست !
تصمیم گرفتم نسخه جدید سیستم عامل شیر کوهستن را به کمک دوست خوبم MagicVps.Com و سرورهای مجازی قدرتمند ایشان قرار بدم تا دوستان استفاده کنند
---------------------
همان طور که می دانید سیستم عامل Mac OS فقط بر روی سخت افزارهای شرکت Apple نصب می شود و روی سیستمهای سازگار با IBM و در واقع سیستمهای دارای CPUی Intel و AMD نصب نمی شود ولی این نسخه از سیستم عامل Mac OS دارای تغییراتی می باشد و در اصلاح هک شده است که از آن بتوان روی سیستم های PC استفاده کرد. تصاویر مک نصب شده روی وی ام ویر بنده ( در تصویر دوم دیده میشه که به کمک VMware Fusion دوباره ویندوز xp رو اجرا کردم :دی یعنی مجازی اندر مجازی :دی ):
سیستم توصیه شده برای اجرای این نسخه: Processor Intel Core
- 1 GB RAM
- 15 GB of free disk space
- "SnowLeo-compatible" nVidia 6600 or higher / ATI X1300 or higher / Intel GMA 950 or X3100 graphics card
راهنمای نصب و منبع دانلود جدیدترین سیستم عامل مک معروف به " شیر کوهستان " یا " OS X Mountain Lionل : کلیک کنید پ.ن : طبق درخواست منبع بالا لطفا به هیچ وجه لینک های دانلود مک معرفی شده در این سایت رو به اشتراک نزارید تا لینک ها شکسته نشن .
Mac OS X 10.8 Mountain Lion - Final on VMware
تصاویری از جدیدترین سیستم عامل مک معروف به " شیر کوهستان " یا " OS X Mountain Lion " :
Mac OS X 10.8.3 Mountain Lion - Final on VMware
لینک دانلود مستقیم نسخه جدید ( به روز شده سیستم عامل مک نسخه 10.8.3 نصب شده روی VMware: ( معروف به " شیر کوهستان " یا " OS X Mountain Lion " ):
توضیح این نکته که MagicVps.Com سرور مجازی بسیار با کیفیت مورد نیاز برای تهیه این نسخه سیستم عامل مک رو در اختیار بنده قرار دادند .
لینک دانلود مستقیم پچ نسخه : کلیک کنید
پ.ن : متاسفانه سیستم عامل مک هنوز در وی ام ویر به عنوان سیستم عامل پیش فرض در زمان نصب در لیست سیستم عامل ها پیش بینی نشده ! یعنی اگر شما بخواهید مک را از روی فایل ایزو در وی ام ویر نصب کنید در لیست سیستم عامل ها اثری از مک پیدا نخواهید کرد ! به همین دلیل وقتی می خواهید مک را به عنوان سیستم عامل مجازی نصب شده فراخوانی کنید روی علامت سیب خاکستر رنگ مدتی می مونه بعد ریست میشه برای حل این مشکل باید فایل پیوست شده به همین تاپیک را بر حسب نسخه وی ام ویر خود نصب کنید .
برای این کار قبل از هرکاری از پوشه وی ام ویر نصب شده خود کپی بگیرید
سپس مطابق تصویر زیر همه پروسه های مربوط به VMware رو غیرفعال کنید بعد unlock-all-v110 رو نصب کنید unlock-all-v110 در خود فایل هایی که بنده لینک دادم در پست های بالا و پست اول موجود هست . دلیل گیر کردن تو لوگوی سیب زمان بوت هم قبلا توضیح دادم ولی مختصر باز توضیح میدم : VMware برای اجرای مک مهیا نشده یعنی اصلا مک رو تو لیست سیستم عامل هاش نداره شما بایستی unlock-all-v110 رو نصب کنید تا با این کار سیستم عامل مک رو تو لیست سیستم عامل های پشتیبانی شده توسط VMware قرار بدید
در مورد unlock-all-v110 : در وی ام ویر 7 روی windows_32.exe راست کلیک و سپس Run as administrator کنید و در وی ام ویر 8 روی Unlocker.exe راست کلیک و Run as administrator
موردی بود در همین تاپیک اطلاع بدید.
ویرایش توسط dertgtr : October 3rd, 2013 در ساعت 20:12
پاسخ : سیستم عامل مک به صورت مجازی(VMware)روی لپتاپ
نوشته اصلی توسط dertgtr
همان طور که می دانید سیستم عامل Mac OS فقط بر روی سخت افزارهای شرکت Apple نصب می شود و روی سیستمهای سازگار با IBM و در واقع سیستمهای دارای CPUی Intel و AMD نصب نمی شود ولی این نسخه از سیستم عامل Mac OS دارای تغییراتی می باشد و در اصلاح هک شده است که از آن بتوان روی سیستم های PC استفاده کرد. تصاویر مک نصب شده روی وی ام ویر بنده ( در تصویر دوم دیده میشه که به کمک VMware Fusion دوباره ویندوز xp رو اجرا کردم :دی یعنی مجازی اندر مجازی :دی ):
سیستم توصیه شده برای اجرای این نسخه:
Processor Intel Core
- 1 GB RAM
- 15 GB of free disk space
- "SnowLeo-compatible" nVidia 6600 or higher / ATI X1300 or higher / Intel GMA 950 or X3100 graphics card
لینکها را پیام خصوصی کنید لطفا تا بصورت لینک مستقم برای دوستان شیر کنم هر دو نسخه را
ویرایش توسط MagicVps.Com : May 19th, 2012 در ساعت 00:18
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
واااااااااااااااااااااااا ای خدا میخام خودمو داااااااار بزنم این یکی هم نشد تا الان ۷-۸ نسخه مختلف رو تست کردم فقط یا ری استارت میشه یا مثل مال ایشون تا روی ارم سیپ اپل میره و وای میسته
سی پی یو من هم اینتل هست Intel Core i7 با VMWare Workstashon 8.0.0 build-471780
ی لپتاپ دیگم هم intel core2duo هست اونم نشد (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
یافتم یافتم یافتم یافتم یافتم
ی نسخه پیدا کردم که روی لپ تاپ من جواب داد
این لینک رو ببینید دانلود جدید ترین نسخه سیستم عامل مکینتاش Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 VMware
وااای اشک تو چشم جمع شده بعد روز ها تلاش و شب زنده داری کردن به دسته توانمند متخصصان ایرانی یک نسخه مک بر روی وی ام ور بالا آمد الله اکبر الله اکبر D:
از همه دوستان که در این مدت همراهی کردن کمال تشکر را دارم و آرزوی روزگار خوش را برای شما عزیزان از خداوند داریم
نوشته اصلی توسط ...
واااااااااااااااااااااااا ای خدا میخام خودمو داااااااار بزنم این یکی هم نشد تا الان ۷-۸ نسخه مختلف رو تست کردم فقط یا ری استارت میشه یا مثل مال ایشون تا روی ارم سیپ اپل میره و وای میسته
سی پی یو من هم اینتل هست Intel Core i7 با VMWare Workstashon 8.0.0 build-471780
ی لپتاپ دیگم هم intel core2duo هست اونم نشد (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
یافتم یافتم یافتم یافتم یافتم
ی نسخه پیدا کردم که روی لپ تاپ من جواب داد
این لینک رو ببینید دانلود جدید ترین نسخه سیستم عامل مکینتاش Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 VMware
وااای اشک تو چشم جمع شده بعد روز ها تلاش و شب زنده داری کردن به دسته توانمند متخصصان ایرانی یک نسخه مک بر روی وی ام ور بالا آمد الله اکبر الله اکبر D:
از همه دوستان که در این مدت همراهی کردن کمال تشکر را دارم و آرزوی روزگار خوش را برای شما عزیزان از خداوند داریم
من فکر نمی کردم شما به این سرعت 4 گیگ رو دانلود کنید :دی چون دیروز هم خدمت شما توی پ.خ گفتم برای فراخوانی مک نسخه لاین باید پچ خاصی را نصب کنید چون وی ام ویر مک نسخه لاین رو به عنوان سیستم عامل نمی شناسه و به همین دلیل در اون سیب گیر می کنه و بعد ریستارت . برای رفع این موضوع پچی که در ابتدای همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید طبق دستور العمل .موردی بود اطلاع بدید.
ویرایش توسط dertgtr : May 19th, 2012 در ساعت 11:10
نوشته اصلی توسط dertgtr
من فکر نمی کردم شما به این سرعت 4 گیگ رو دانلود کنید :دی چون دیروز هم خدمت شما توی پ.خ گفتم برای فراخوانی مک نسخه لاین باید پچ خاصی را نصب کنید چون وی ام ویر مک نسخه لاین رو به عنوان سیستم عامل نمی شناسه و به همین دلیل در اون سیب گیر می کنه و بعد ریستارت . برای رفع این موضوع پچی که در ابتدای همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید طبق دستور العمل .موردی بود اطلاع بدید.
من ۲ تا خط ۴ مگ دارم
بله من از پچ شما استفاده کردم با نسخه ای که لینکش رو گذاشتم
چون پچی که تو اون لینکی که گذشتم بود واسه من کار نکرد ولی مال شما کار کرد
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
آقا من نیاز به Lion دارم از شانس ما xcode 4 فقط واسه لیون هست تو snow leopard نصب نشد
از طرفی فایلی که شما دادین با پچی که دادین کار نکرد واسه من و رو ارم سیب میمونه بازم
نوشته اصلی توسط ...
من ۲ تا خط ۴ مگ دارم
یعنی الان نسخه مک لاین 10.7.3 با پچی که در بالا گذاشتم برای شما بالا میاد ؟ چون من به خوبی الان دارم با مک 10.7.3 کار می کنم .تصاویرش رو هم بالا گذاشتم.
نوشته اصلی توسط dertgtr
یعنی الان نسخه مک لاین 10.7.3 با پچی که در بالا گذاشتم برای شما بالا میاد ؟ چون من به خوبی الان دارم با مک 10.7.3 کار می کنم .تصاویرش رو هم بالا گذاشتم.
نوشته اصلی توسط ...
من ۲ تا خط ۴ مگ دارم
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
آقا من نیاز به Lion دارم از شانس ما xcode 4 فقط واسه لیون هست تو snow leopard نصب نشد
از طرفی فایلی که شما دادین با پچی که دادین کار نکرد واسه من و رو ارم سیب میمونه بازم
اون پروسس های وی ام ویر رو از تسک منیجر غیر فعال کردید ؟ بعد نصب پچ ؟