ویرایش شد . بچه های دبستانی که در این فروم حظور دارند نه ظرفیتش رو دارند نه لیاقت ! خداود همه ما رو به راه راست هدایت فرماید !
ویرایش شد . بچه های دبستانی که در این فروم حظور دارند نه ظرفیتش رو دارند نه لیاقت ! خداود همه ما رو به راه راست هدایت فرماید !
ویرایش توسط dertgtr : May 31st, 2014 در ساعت 12:04 دلیل: بچه های دبستانی که در این فروم حظور دارند ^_^
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
ویرایش توسط dertgtr : May 31st, 2014 در ساعت 12:05 دلیل: بچه های دبستانی که در این فروم حظور دارند ^_^
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بهتره که از خط خودتون با شماره 9990 یا از خطوط دیگر با شماره 09129990 تماس بگیرید فکر کنم زودتر از به انجمن امدن و تاپیک زدن به نتیجه می رسیدید اگر چه زمان وصل شدن شما به اپراتورهای همراه اول زیاده ولی صد در صد شما به پاسخ می رسید.
میتونین به خود 2055 هم اس بدین تا خودش بگه چطور کنسل کنین
خط 2055 به سیستم نرم افزاری ربات ارسال کننده تبلیغ وصله به همین شماره اس ام اس زدم که به این بدبختی افتادم !
پ.ن : این همراه اول شورش رو در آورده . داشتم به یه مسابقه فوتبال درپیت دیگه تو لیگبرتر ( برتر که چه عرض کنم :دی ) ( فوتبال هم نه شوت بال :دی ) زیر نویس کرده بود ارسال اس ام اس به 2052 با جوایز نویس و دریافت نکات کنکوری ! ولی باز اثری از هزینه 50 تومنی گه برای هر اس ام اس میگیره نبود ! این هم یاد گرفته راه پول در آوردن رو
خیلی مزخرفه باید ازشون شکایت کنیم. من خودم کشف کردم باید بنویسیم football off تا انصراف بدیم. برا منم هی میومد.
ویرایش توسط dertgtr : May 31st, 2014 در ساعت 12:06 دلیل: بچه های دبستانی که در این فروم حظور دارند ^_^
تنها راهش اینه که هیچ کس تنها نیس :دی
برو دفتر خدمات مشترکین ، اونحا میشه شکایت کرد فکر کنم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)