-
February 29th, 2012, 23:56
hetzner review ***ی به نام شرکت هتزنر آلمان
با توجه به اینکه بنده پس از طی یک مدت زمان بسیار طولانی و صبر ایوب این پیغام رو اینجا می زارم
خواستم مشکل خودم رو با این شرکت اینجا بزارم شاید که برای عده ای هر چند اندک تجربه خوبی باشه
اول اینو بگم که بنده به هیچ وجه چه شرکت خارجی و چه شرکت داخلی دوست ندارم گزینه ای به نام خراب کردن شرکت مربوطه رو به کار ببرم
ولی چون دیگه به استخون رسیده مجبور شدم
با ضمن عذر خواهی از تمامی کسانی که این پست رو می خونن باید اقرار کنم شرکت بی شرفی به نام هتزنر ندیدم
البته عذر خواهی مجدد منو بپذیرید
موضوع اینکه که بنده 67 روز هست که به اینها مبلغ 274 یورو پول واریز کردم ولی تا الان سرویس منو تحویل ندادن و می گن شما باید دوباره پول واریز کنید و سرویس جدید بخرید !!!!!!!!!!!
باور کردنش سخته نه ؟ ولی بنده در این باره با 3 تن از کسانی که توی ایران بیشترین خرید رو از این شرکت داشتن هم صحبت کردم و همگی با تعجب بسیار بالا و بهت و حیرت فقط تعجب خودشون رو اعلام کردن
بیش از 6 بار اگر اشتباه نکنم تلفن از ایران به المان زنگ زدم به شرکت و بالای 50 هزار شاید هزینه مکالمات بوده باشه که البته تا حالا نیومده هزینش !!!
بیش از حدود 250 الی 300 ایمیل پیاپی که نامردا چرا سرویس منو نمیدین به حدی که وقتی چیزی جستجو می کنم در بالا این شرکت بالای 30 برگ نمی دونم 10 تایی یا 20 تایی میاد
در حدود 67 روزی که سرویس منو ندادن
واقعا به استخونم رسیده بود . خدا لعنتشون کنه
ولی من نمی دونم اینها اگر دین دارن و اگر دینی به اسم مسیحیت دارن و هر دینی که دارن چطور به خودشون انصاف می دن که به
راحتی پول مردم رو بخورن
والسلام
ویرایش توسط citykala : March 1st, 2012 در ساعت 00:05
-
تعداد تشکر ها ازcitykala به دلیل پست مفید
-
February 29th, 2012 23:56
# ADS
-
March 1st, 2012, 00:11
پاسخ : hetzner review ***ی به نام شرکت هتزنر آلمان
تشریف ببرید بانک صادر کننده کردیت کارتتون و هتزنر رو چارج بک کنید!
البته قبل از چارج بک بهشون زنگ بزنید و اخطار بدید
دقت کنید تمامی مکالمات شما در دیتاسنترها رکورد میشه
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 00:44
فکر خوبی هستش دوستان و همکاران ار کمکی از دستتون بر میاد برای این بنده خدا بکنید و پی گیر قضیه بشید بلخره ممکنه همین اتفاق یک روز سر شما یا بنده هم پیش بیاد پس کوتاهی نکنید لطفا واسه خودتون هم که شده و هم وطنتون کمکش کنید تا بتونه به مال یا سرویسش برسه
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازAriyaCenter به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 00:52
[B]برای این شرکت کارت nbad
رو اد کردم
این بانک هم که اصلا معلوم نیست وجود خارجی داره یا نه
می خواستم این کار رو بکنم و حتی اگه بشه برم امارات حتی اگه هزینم بیشتر از این بشه چون من اینقد با دیتا سنترهای مختلف کار رکدم و همچین چیزی ندیدم
اما من نمی دونم حتی چطور با این nbad تماس بگیرم
یه بار خواستم ایمیلشونو به دست بیارم بالای 30 تا ایمیل بود تو سایتشون به هر کی هم ایمیل زدم تو بانک گفتن من الان تو مسافرت هستم به اون یکی رپلای کردن اخرش هم سر درد گرفتم
و نهایتا با دو عدد دیازپام شب رو به اتمام رسوندم !!!
ویرایش توسط citykala : March 1st, 2012 در ساعت 01:08
-
تعداد تشکر ها ازcitykala به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 01:38
مدیر ارشد
از دلیل تحویل ندادن سرویس چیزی نگفتید؟ منطق این شرکت برای تحویل ندادن چیست؟؟؟
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 08:25
این مشکل زیاد هست..ما هم یک یوزر داشتیم که میگفت از هترنز خریده پول داده بعد از 60 روز بهش هنوز سرویس ندادن...جواب درست هم بهش نمیدن
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 11:04
عضو دائم
چرا شکایتتون رو به
Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet
نمیکشید؟ فکر کنم آنجا تاپیک بزنید یک فرجی بشه.. دوستان هم میتونن بیان حمایتتون کنن شلوغ بندازن..
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 12:12
عضو انجمن
تا جایی من متوجه شدم مشکل شما مالی استو هتزنر هم اعلام دریافت نکردم پول را کرده. پس نتیجه اخلاقی اینکه صادر کننده کارت شما دچار مشکل است!!!
البته این نظر من است.
پیشنهاد میکنم با آقای خسروی هم یک مشورت بکنید
ویرایش توسط Amir.Mansoury : March 1st, 2012 در ساعت 12:17
-
تعداد تشکر ها از Amir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 12:18
سلام
واسه ما هم ی همچین مشکلی یک بار پیش اومد.
تنها راهش اینه که یکی بره شرکت !!
ما یکیو پیدا کردیم و اینکارو انجام داد و مشکلمون حل شد.
اینم بگم آدمهای خیلی ترسویی هستن
با داد بیداد فوری کارتون رو راه میندازن
-
تعداد تشکر ها ازmobinhost_suport به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2012, 15:06
عضو دائم
برای بنده هم عجیبه! واقعا عجیبه.
اینرو میگم چون کسایی که با هتزنر کار کردن میدونن که چه جور آدمایی هستن و رابظه خوبی هم با ایرانی ها دارن.
شما 100% کارتتون مشکل داره و از لحاظ مالی به تاییدشون نرسیده.
ما بیش از 10 تا سرور داریم از این دیتاسنتر و یک بار پیش اومده که موجودی هم نداشتیم توی کارتمون و اوردر سرور جدید دادیم توی 24 ساعت سرور رو تحویل دادن و پولشو ماه بعد دادیم!
شما از آنلاین بانکتون و اون تراکنشی که انجام شده اسکرین شات بگیرین و یا شماره تراکنش رو براشون بفرستین و اگر هم امکان داره یوزر و پسوردشو هم براشون بفرستین که خودشون برن بررسی کنن و اگر فرمایشات شما درست باشه کارتون رو حل میکنن.
ویرایش توسط AvalinHost : March 1st, 2012 در ساعت 15:10
-
تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید