بهترین راه استفاده اینه که رو یه وین سرور باز کنید عالیه
بهترین راه استفاده اینه که رو یه وین سرور باز کنید عالیه
آقا من راه حلشو پیدا کردم و خیلی راحت میشه دورشون زد اینجا نمیگم تا لو نره الان به راحتی لاگین میکنم مثل ماااااااست
از طریق وب !آقا من راه حلشو پیدا کردم و خیلی راحت میشه دورشون زد اینجا نمیگم تا لو نره الان به راحتی لاگین میکنم مثل ماااااااست
اگر به قول دوستمون از طریق .. هست که چند پست قبل یکی از دوستان این پیشنهاد رو دادن
وگرنه یک send to all برای اعضای انجمن بزنید
---
اما دوستان میدونن چجوری این اتفاق میفته؟
به پورت ربط نداره ظاهرا چون با تغییر پورت بد تر هم میشه
چطور در مخابرات یک چنین محدودیتی ایجاد شده از لحاظ تخصصی ؟
ویرایش توسط plastic : December 29th, 2011 در ساعت 21:08
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
من خیلی وقته این مشکل رو دارم!
اگه راه حل خوبی پیدا کردید لطفا پ.خ کنید. واسه من با چیز هم وصل نمی شه
یک مشکل دیگه هم هست دوستان می گم که مواظب باشید! احتمال هک سرورهای accunting از سوی نمی دونم کیا هست!
سرورهای من یه چند باری مورد اتک قرار گرفتن که خوشبختانه چیز خاصی نبوده! فقط آی پی رو واسه چی اتک می دن نمی دونم!
Fresh Start Again!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
نه خیر دوست عزیز , من عرض کردم از طریق Winbox نه از طریق Web !!!
راه حلشم ساده است و به پیشنهاد ساپورت میکروتیک که بهترین و ساده ترین روششه که برای من عالی جواب داد و الان از طریق خود Winbox به روترم وصل میشم
اگه سرور مجازی ویندوز دارین برین تو ریموت دسکتاپ سرورتون و سپس از انجا اقدام به باز کردن وین باکس کنید
مثل پلنگ باز می کنه
ولی فقط باید هر دفعه ریموت کنی دیگه
چی کار کنیم ناچاریم دیگه تو کشوری زندگی می کنیم که شعارش ازادی است ولی ازادی یک وین باکس هم نداریم !
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
اهان یه چیزی هم بگم من از محیط کار Web fig اصلا خوشم نیومد خیلی قاطی پاطی است من توش گمشدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)