با عرض پوزش ، الان وضعیت گیگا در چه حالی هست ؟ الان ما با سرور 6core این دیتاسنتر می تونیم با همون 100M/S اش حدودا 15-20 TB پهنا مصرف کنیم ؟ دیدم این ساله رو بررسی می کردید و من هم به تازگی می خواستم از این دیتاسنتر خرید کنم . متشکر
من که از لحاظه مالی با این شرکت مشکل دارم ، یکی از ضعیفترین شرکتهایی که توی عمرم دیدم .
من که راضی نیستم ، چه از لحاظه پشتیبانی و چه از لحاظه مالی ، از لحاظه کارایی کار من رو را انداخت که خیلی جاهای دیگه هم میتونست را بندازه .
یک سوال دیتاسنتر هتزنر آلمان خوبه آیا ؟
ما یک سرور داریم پورتش رو زده 1000 مگابیت اگر میخواید ببینید یوزرم همون سایتمه حالا نمیدونم والا خوبه آیا
تجربیاتتونو بگید
ببینید من خودم هم انتخاب بعد گیگا ، هتزنر بود که با گفته دوستان پشیمون شدم ، 1 - هزینه هاش بالا هست (کلا هزینه هایی مثل Flexi و چند تا چیز دیگه + شبکه VM ) و زده پهنای باند نامحدود اما نامحدود نیست ، شنیدم سخت گیر هستند و ... (در حد گفته های دوستان بود ) اما خودم از ویلیا گرفتم و خداروشکر راضی هستم . از همه مهمترش سرور های SUPERMICRO ش هست و هزینه های پایینش و نداشتن Flaxi و شبکه VM و مهمترینش تو سرور های SUPERMICRO همیشه KVM در دسترس دارید . این هم نظر بنده .
والا هتزنر آلمانم بد نیست درسته هزینه هاش خیلی بالاس ولی آپتایمش و همیشه در دسترسه دو ماه سرورو دارم یک بار نشد سایت بالا نیاد همیشه بدون مشکل بالا اومده و مشکلی نداشته
یک سروره 1 ترابایته هتزنر سالیانه 1 میلیون خرج بر میداره ولی آپتایمش عالیه مشکلی نداشته تا حالا
دوستان عزیز ، خدمت شما عرض شود من حدود دو سال است در دیتاسنتر گیگا سرور کلوکشن کردم و حدود چهار سال است روی این دیتاسنتر هستیم !
این دیتاسنتر از لحاظ سرعت و اپتایم حرف نداره ! حتی خیلی از چیزهایی که برخی دیتاسنتر ها به شدت روی انها حساس هستند این دیتاسنتر حساس نیست مانند اسکریپت نال !
اما یک نکته فوق الاده مهم : این دیتاسنتر از لحاظ امنیت پیکر بندی شبکه در سطح دیتاسنتر های پکیده است ! به حدی که مشتری شما هر ایپی که دلش بخواهد سرقت می کنه و استفاده می کنه و یا اگر شما سیستم عامل را روی DHCP نصب کنید معلوم نیست چند تا سرور دان شود !
این تازه مشکل دیتاسنتر هست ولی اگر کسی خواسته یا ناخواسته اقدام به چینین کاری بکنه تا 150 یورو جریمه میشه !
اگر یکی از مشتریان با برنامه اقدام به IP Grabbing بکنه نصف دیتاسنتر می خوابه !
این یعنی فاجعه ! یکی از قربانیان این موضوع خود بنده بودم ! که به یکی از مشتریان سرور اختصاصی دادم و این کار را کرد و بعد هم فرار کرد و بنده مجبور شدم 310000 تومان جریمه بدهم !
در ضمن سرعت پورت ها بهتر شده است و لیمت موجود بر روی پورت به 3 مگابایت ( 30 مگابیت ) افزایش یافته است .
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)