اره
فرض کن همه وبلاگ های بلاگ فا و اطلاعاتش در دیتابیس ذخیره شده باشه. اون موقه چی می شه؟
در زمینه بازی اینترنتی و وبلاگدهی توصیه میشه سرمایه گذاری کنید
1. عادت بدیه که راجع به شخص یا شرکتی پیش داوری بفرمایید!!
2. فکر کنم شما خودتون یک صفحه مقاله مطالعه کردید، حالا رو هوا بدون هیچ دلیل منطقی و معقولی استفاده از دیتابیس رو اشتباه می دونید!! هر چیزی ساز و کار مخصوص به خودش رو داره و برنامه نویسی، انتخاب موتور دیتابیس و تنظیمات و نحوه تعامل با اون همه و همه در نتیجه کار سهیم هستند. ضمنا اصلا بفرمایید چرا دیتابیس ها بوجود آمدند؟! چه اشکالی در ذخیره سازی مستقیم در فایل وجود داشت که باعث بروز مشکل میشد؟! شما وقتی از تاریخچه و ساز و کار چیزی اطلاع ندارید لطفا اظهار نظر نفرمایید. در نهایت چیزی که ذخیره میشه روی همون HDD هست نه رو هوا !!! موتور های دیتابیس فقط به منظور بهینه سازی بوجود آمده اند و نه چیز دیگر!! سیستم های وبلاگ نیز معمولا برای کاهش بار سرور های دیتا، از روش های متعددی بهره می گیرند از جمله ذخیره سازی مطالب و قالب بصورت فایل های HTML و Join کردن اون ها به نحو مناسب هنگام تقاضا... روش های بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارد و یا می توان ایجاد نمود که در صورت نیاز تیم های برنامه نویسی روی آن ها تحقیق خواهند کرد.
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
فقط پست اول و آخر رو خوندم
در راستای تایید پست قبلی باید بگم ویکی پدیا با اون عظمتش محتوا رو رو دیتابیس میریزه. دیتابیس هیچ مشکلی نداره فقط باید درست طراحی کرد، درست ایندکس کرد و موتور مناسب انتخاب کرد تا سرور حداقل فشار رو متحمل بشه.
در راستای پست اول هم باید بگم بگرد ببین الان ملت بیشتر چی نیاز دارن پولت رو بذار همونجا خیلی سریع هم برمیگرده. با 5 میلیون هم فکر کنم امپروتور Tunneling در ایران بشی.
ایده برای شروع یک کار و تجارت مناسب خواستید به صورت مشاوره در خدمت هستم.
{اسپم} چرا بحث رو پیجوندین؟ من فقط صفحه اول و آخر رو خوندم، یک دقیقه برین صفحه اول بعد صفحه اخر ببینید به هم می خوره یا نه!؟ میگه ایده بدین بعد یکی می گه مثلا آره بعد تا آخر سوال این بنده خدا فراموش می شه!
دوست گرامی به نظر من برین با کمک یکی از دوستان که تو زمینه کلو کردن سرور هستند مشورت کنید و سرور خریداری و از طریق همان شرکت اجاره بدی تا اطلاعات خودتان کامل شود {اگه دوست دارین تو زمینه هاستینگ فعالیت کنید}
تو زمینه مدیریت یا راه اندازی سایت هم همیشه سعی کن اولین باشی تا بتونی بهترین باشی!
یا بهترین باشی تا اولین باشی{که نیاز به دانش فنی و تجربه کافی هست}
به نظر من شما اگر می خوای سرمایه گذاری کنی باید چند ماه تحقیق کنی بعد شروع کنی به سرمایه گذاری، کار تو اینترنت زیاده ولی...
در کل به عنوان یک بچه محل { هم استانی } یک کاری رو شروع کن که بشه با هزینه پایین راش انداخت بعد دیدی اون کار به فکر خودت سازگاری داره بعد سرمایت رو روش بزار
سلام
من یه سایت دارم و وقت کافی ندارم روش کار کنم. اگه همکاری یا پیشنهادی دارید ممنون میشم. iranonline.it
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)