هر کس خواست بیاد سرور بگیره بیاد از من بگیره من واسط دیتاسنتر هستم تضمین هم میدم.
پس الکی نیاید پیش خود نظر بدید لطفا. دوستان زیادی تو انجمن از این دیتا سنتر سرور دارند که میتونند بیان نظرشون رو بگند
هر کس خواست بیاد سرور بگیره بیاد از من بگیره من واسط دیتاسنتر هستم تضمین هم میدم.
پس الکی نیاید پیش خود نظر بدید لطفا. دوستان زیادی تو انجمن از این دیتا سنتر سرور دارند که میتونند بیان نظرشون رو بگند
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.
ویرایش توسط GharbHost : November 28th, 2013 در ساعت 20:39
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.
ویرایش توسط GharbHost : November 28th, 2013 در ساعت 20:39
دیتا سنتر خوبی هست
ولی با ایران مشکل داره و برات میبنده سرور رو
همیشه قیمت رو فدای کیفیت نکنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وحید چند بار خریدی مگه ؟
من از تو انتظار چنین حرفی نداشتم
خدایش کیفیتش وقیمتاش فوق العاده هستش
فقط مشکل تحریمه که با داشتن رابط حل می شه
دیگه نبینم کسی از کیفیتش بد بگه چون ترکونده خدایش
من به شخصه به همه پیش نهاد می کنم از این دیتا سنتر خرید کنین البته با یه رابط مثل shahserver
هر سوالی دارین بپرسین من که شدیدا راضی هستم از این دیتا سنتر
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
با سلام و درود ، بنده یک سرور در اینجا خریدم تازه خیلی کیفیت توپی داره و حرف وحید به کل رد می شود !
در مورد تحریم خیلی شنیدم که اگر این دیتاسنتر فهمید ایرانی هستی به 1 ساعت هم نمی کشه هارد فورمت می کنه !
سرورهای اینجا بدرد هاستینگ نمی خورد ( بدلیل ریسک تحریم ) اما برای دادن vps خیلی عالی است !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)