-
September 6th, 2023, 05:30
کار رایگان انجام میدم براتون در ازای یادگیری
سلام
دوستانی که میتونن مباحث مرتبط با سرور مجازی و اختصاصی،نحوه پیکربندی،مجازی سازی،شبکه،لینوکس،راه اندازی و مدیریت هاستینگ و موارد مشابه رو آموزش بدن به بنده
حاضرم بعد یا حین یادگیری به مدت دو ماه به عنوان نیرو براشون رایگان و بدون دستمزد کار کنم.
حضوری هم اگه باشه که چه بهتر »»» شهر اهواز ساکنم
را ارتباطی تون رو بفرستید اینجا یا خصوصی باهاتون تماس میگیرم.
-
تعداد تشکر ها از 36yo به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2023 05:30
# ADS
-
September 6th, 2023, 14:50
پاسخ : کار رایگان انجام میدم براتون در ازای یادگیری
نوشته اصلی توسط
36yo
سلام
دوستانی که میتونن مباحث مرتبط با سرور مجازی و اختصاصی،نحوه پیکربندی،مجازی سازی،شبکه،لینوکس،راه اندازی و مدیریت هاستینگ و موارد مشابه رو آموزش بدن به بنده
حاضرم بعد یا حین یادگیری به مدت دو ماه به عنوان نیرو براشون رایگان و بدون دستمزد کار کنم.
سلام وقت بخیر،
این موارد رو هیچکس مستقیماً بهتون یاد نمیده. جز آموزشگاه ها که در اون جا هم بیشتر تئوری هست و نهایتاً پروژه محور خواهد بود. توصیه می کنم هم خودتون دست به کار بشید و عنوان به عنوان و مبحث به مبحث در گوگل و یوتیوب جستجو کنید و بیاموزید و هم به عنوان کارآموز و کار به صورت حضوری میتونید از افراد متبحر در حین کار بیاموزید.
-
-
September 7th, 2023, 07:34
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
36yo
سلام
دوست عزیز، خیلی از عزیزانی که هاستینگ راه اندازی کردن، اصلا این موارد رو بلد نیستن و نیاز هم نیست، بلد باشن. شما اگه بتونید بعنوان کارآموز وارد ابرآروان بشید، خیلی موفق ترید. ضمنا ابرآروان به کارآموزش حقوق هم میده که خیلی حقوق مناسبی هست.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2023, 13:14
نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوست عزیز، خیلی از عزیزانی که هاستینگ راه اندازی کردن، اصلا این موارد رو بلد نیستن و نیاز هم نیست، بلد باشن. شما اگه بتونید بعنوان کارآموز وارد ابرآروان بشید، خیلی موفق ترید. ضمنا ابرآروان به کارآموزش حقوق هم میده که خیلی حقوق مناسبی هست.
دقیقا همینطوره
یه عده شون که اصلا برنامه و هدف مشخصی ندارن و یا دنبال سو استفاده ابزاری و با عرض معذرت مفت خوری هستن.
-
-
September 10th, 2023, 18:18
با درود
درصورت امکان به حضور در سایت اداری شرکت در شهر شیراز ، می شه بصورت کارآموزی به شما یکسری آموزش هایی در حین کار داده شود .
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
-
September 12th, 2023, 18:20
نوشته اصلی توسط
saeed25
با درود
درصورت امکان به حضور در سایت اداری شرکت در شهر شیراز ، می شه بصورت کارآموزی به شما یکسری آموزش هایی در حین کار داده شود .
سلام
صندوق پیامهاتون پر شده
ممکنه یک راه ارتباطی ارسال کنید؟ممنون
-
-
September 12th, 2023, 19:10
نوشته اصلی توسط
36yo
سلام
صندوق پیامهاتون پر شده
ممکنه یک راه ارتباطی ارسال کنید؟ممنون
با درود
در صورت امکان با روش های ارتباطی در امضا شامل ایمیل و شماره های تماس شرکت در تماس باشید .
با سپاس
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید